Izabel Kovačić objavila prvu fotografiju sa sinčićem, fanovi oduševljeni: ‘Može li se ovo lajkati tisuću puta’

Izvor: Instagram

U obitelj Kovačić 13. listopada  stigao je prvi sinčić. Izabel je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a dva dana kasnije je par je otkrio i ime bebe, Ivan.

Naš vatreni Mateo i Izabel zajedno su već deset godina, a vjenčali su se 2017. godine. Za vrijeme trudnoće, Izabel je pratitelje oduševljavala kako stilom tako i ljepotom na izgledu, a ovoga puta nadmašila je sva očekivanja.

Novopečena majka objavila je na Instagramu prvu fotografiju sa sinčićem Ivanom. Odjevena u jednostavnu haljinu, sivi sako i uz minimum šminke, Izabel je dobila same pohvale za zajedničku fotografiju.

U opis objave Izabel je stavila emotikon anđela.

 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

“Bebi, predivni. Može li se ovo lajkati tisuću puta”, “Ajme, predivni ste“, “Srculence”, samo su neki od komplimenata pratitelja.

“Djeca su poput ružina pupoljka. Ako ga dobro njegujemo, razvije se u divan mirisan cvijet. Mali Ivan će sigurni biti njegovan, i dobar čovjek u budućnosti“, napisala je jedna pratiteljica.

Fotografiju uz niz emotikona oduševljenja komentirala je i naša pjevačica Franka Batelić, Nina Badrić, te novopečena majka Sofija Milošević.

Komentari

loading...