IVANA PARADŽIKOVIĆ ‘UHVAĆENA’ NA NOVOM POSLU! Otkrila je čime se bavi nakon ‘Provjerenog’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Popularna televizijska novinarka Ivana Paradžiković posljednjih je dana punila medije nakon naprasnog otkaza koji ju je udaljio iz njene omiljene emisije.

Naime, Paradžiković je bila voditeljica i urednica emisije Provjereno, a u medijima je naglo objavljena informacija da više neće uređivati niti voditi popularnu emisiju na Novoj TV.

“Nakon 15 godina na Novoj TV došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali”, poručila je voditeljica čiji je odlazak šokirao mnoge gledatelje.

Mnogi su Ivanu smatrali zaštitnim licem emisije Provjereno.

Emica Elvedji/PIXSELL

Iako još nije poznato gdje će ova novinarka nastaviti karijeru danas je zabilježen njen prvi radni nastup nakon odlaska s televizije.

Naime, Paradžiković je moderirala panel diskusiju “Turistička sezona: Hot or Not? Pogled izvana – kako sezonu vide diplomati i strani blogeri?”.

Emica Elvedji/PIXSELL

Podsjetimo, višestruko nagrađivana novinarka Ivana Paradžiković bila je dio tima emisije Provjereno od njenih samih početaka, najprije kao novinarka, a potom voditeljica, te kasnije urednica.


Komentari