Ivana Paradžiković otkrila još jednu srceparajuću priču: ‘Pogledajte izraze na licima’

Ivana Paradžiković (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Voditeljica Ivana Paradžiković se ponovno oglasila na svom Instagram profilu, podijelivši sa svojim pratiteljima još jednu srceparajuću priču.

“U moru ružnih vijesti, otkrit ću vam tajnu koju sam čuvala mjesecima. Sjećate se dječaka s leukemijom kojeg je mama morala smjestiti u dom za nezbrinutu djecu jer su živjeli praktički na smetlištu?

U potleušici, bez struje, bez vode. Svi su se digli na noge nakon natpisa u medijima, svi su željeli pomoći, ispraviti nepravdu, sagraditi im novu kuću, ali su potom saznali kako su Andrijano I njegova obitelj- Romi”, započela je Ivana objavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Paradžiković (@ivanaparadzikovic)

“Sva empatija je naglo nestala, pozivi se utišali, a Andrijano ostao u domu za nezbrinutu djecu, odvojen od majke, od braće I sestara. I tako više od 200 noći. Svakoga je dana Mirsadu stiskao jos veci teret. Kako da ona: samohrana majka, nezaposlena, samo sa završenom osnovnom školom, kako ona da svojoj djeci omogući novi dom?”, nastavila je Ivana pa zaključila:

“I onda se dogodilo ono nešto zbog čega je život čaroban! Neobjašnjiv. Trenutak kada se poklopilo toliko sretnih slučajnosti. Jedan poziv koji je zauvijek promijenio sve. Potpuni neznanac, od Mirsade je u očima njezine djece – učinio superheroja.

Omogućio joj da ispuni svoje obećanje i djeci priskrbi potpuno novi dom. Bez razmišljanja kupio je kuću, vrijednu gotovo 100 000 eura. Pogledajte izraze na licima. Životi šestero djece spašeni zauvijek”.

Podsjetimo, Ivana odnedavno vodi emisiju ‘Liga pravde’ na UNA-i TV, a javnost je i dalje najbolje pamti kao voditeljicu legendarnog ‘Provjerenog’.

Komentari