IVANA PARADŽIKOVIĆ O ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA: ‘Bila sam maćeha svom tijelu. Gurala sam ga preko ruba i izrabljivala’

Ivana Paradžiković (Foto: Goran Mehkek/CROPIX)

Televizijska voditeljica i novinarka Ivana Paradžiković (41) poprilično je aktivna na društvenim mrežama na kojima dijeli pojedinosti iz svog privatnog života.

Ovog se puta pratiteljima požalila na zdravstvene probleme i otkrila na koji način namjerava brinuti o svom zdravlju ubuduće.

“Takvi smo mi. O zdravlju brinemo tek kad ga izgubimo. I ja sam se maćehinski ponašala prema tijelu. Uzimala ga zdravo za gotovo. Izrabljivala. Gurala preko ruba. Kad bi leđa počela otkazivati poslušnost, popravila bi se s par injekcija kortikosteroida i pičila dalje. Nisam imala vremena. Posao nije smio čekati”, napisala je Ivana.

“Danas znam, zdravlje ne smije čekati. Svako jutro plivam. Kilometar, kilometar i pol. Nema bolje terapije ni za leđa ni za glavu. Čista meditacija. Udah, desna, lijeva, udah… desna, lijeva. Iz vode svako jutro izađem kao drugi čovjek. Popravljen. Spašen”, poručila je Paradžiković pa otkrila i koju promjenu planira uvesti u svoj život kako bi poboljšala svoje zdravstveno stanje.

“Od danas počinjem i piti kolagen. Svi pričaju o tome kako je fantastičan za kosu i nokte. Mene zanimaju učinci o kojima se ne priča toliko. Dobrobit za zglobove, metabolizam, mišiće. Neki dan mi se prijateljica kune u njega. Kaže da se sada iz stolice ne diže više kao stara žena, pogrbljena s bolnim izrazom lica koja par minuta dok se ne razgiba ne funkcionira.. sad ustaje, veli, kao djevojčica. Držim je za riječ i krećem. Dan 1. Prvi dan ostatka života”, zaključila je Paradžiković.


Komentari