Ivana Mišerić za Zagreb.info: ‘Otkad sam se preselila gledam Zagreb baš kao svoj grad’

Izvor: Facebook

Autohtona Zagrepčanka Mila Elegović nam je prošli tjedan objasnila zašto je njoj Zagreb toliko drag. Svakome je njegov kraj najljepši i najdraži te smo zato pitali ženu iz Velike Gorice, čiji glas nam je nemoguće ne prepoznati. Riječ je o Ivani Mišerić, ikoni radijskog novinarstva. Također, pamtimo ju i po nastupima na malim ekranima kao članicu žirija  emisije Hrvatska traži zvijezdu te nastupu u emisiji Tvoje lice zvuči poznato.

“U zadnje vrijeme se puno toga aktiviralo i novog otvorilo. Ima puno lijepih lokala i restorana. Baš imam osjećaj da je Zagreb živnuo, da je turistički stvarno nešto totalno drugačije ako gledate unazad x godina”, objasnila nam je Mišerić.

Dodaje kako je sada sve procvjetalo u Zagrebu, što je privuklo mnogo ljudi u ovaj grad, a opet, ističe, da ima prostora za disanje.

“Osim toga, volim Zagreb zato što je europska metropola. Ima puno turista, a opet nekako nije mi prenakrcano. Imam osjećaj da sve nekako diše. Blizu nam je Sljeme i Maksimir. Općenito ima puno parkova, ima baš mjesta za pobjeći i sve je zapravo nekako blizu”, kaže Mišerić.

Kako je odrasla i djetinjstvo provela u Velikoj Gorici, trebalo joj je vremena za se navikne na ovaj grad, kojeg je, kako kaže, istinski zavoljela.

“Moram priznati da sam naknadno zavoljela Zagreb jer sam inače iz Velike Gorice. Trebalo mi je dugo da se nekako ušaltam u to da mi Zagreb postane kao dom, ali evo otkad sam se preselila ga gledam baš kao svoj grad. Napokon, po prvi puta da je baš moj”, zaključuje Mišerić.


Komentari