IVANA MIŠERIĆ I NIVES CELSIUS ZAPALILE INSTAGRAM: ’50 nijansi čiste ljubavi’

Hrvatska pjevačica i kolumnistica, Nives Celsius (39) čestitala je svojoj prijateljici, radijskoj voditeljici Ivani Mišerić (36) rođendan na Instagramu, pa zapalila internet vrućom fotografijom.

Ivana Mišerić, proslavila je 36.-i rođendan, a Nives Celsisus joj je čestitala u svom stilu, te ispod fotografije napisala “50 nijansi čiste ljubavi”, a nakon toga su odmah krenuli hvalospjevi na račun prisnog poziranja.

Među prvima je komentirala srcima i njihova kolegica, radijska voditeljica, Ecija Ivušić (34) s kojom dijele istu ljubav prema poslu.

“Wau, wau, predivne”, “tako lijepe i tako seksi”, “je li se to ljubite”, “fino ti to radiš nives”, “jeste li vi u ljubavnoj vezi”, “zovite policiju”, samo su neki od komentara.

Iako su djevojke izgledale prisno na fotografiji, ne veže ih ništa više osim prijateljstva, a obožavatelji su svakako bili duhoviti i maštoviti.

Mišerić je na sebi nosila casual modnu kombinaciju, traper, crnu majicu, te upečatljivi zeleni blejzer. Celsius je zablistala u pravoj ljetnoj haljini u kojoj je istaknula bujni dekolte po kojemu je prepoznatljiva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Mišerić je otkrila da su je za rođendan iznenadili i kolege s Otvorenog radija, Filip Han i Bruno Bucić s neočekivanim rođendanskim poklonom.

“Tradicionalna rođendanska s mojim umjetnicima. Postala sam kolekcionarka umjetnina. I danas mi je rođendan! Pa sretno mi bilo…Vele svi- ovo je tvoja godina- 36 je tvoj broj. Ok. Bring it on”, napisala je voditeljica za rođendan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric)


Komentari