IVANA KNOLL OTVORILA DUŠU: Želi se preseliti iz Hrvatske i za to ima jako dobar razlog

Ivana Knoll (Foto: Screenshot/Instagram)

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll trenutno je u pregovorima s najprestižnijim modnim agencijama, a sada je u intervjuu za RTL.hr progovorila o svojoj karijeri, svjetskim facama, ali i o želji da se preseli u SAD.

Knoll je u posljednje vrijeme sve više i više aktivna u svijetu modelinga.

“Bavim se modelingom od svoje 18. godine, nosila sam revije, snimala brojne reklame, spotove, bila sam Miss Zagreba, Miss Medija… Također, bila sam u jednoj od vodećih hrvatskih agencija dugi niz godina , no nisam htjela napustiti Hrvatsku i fakultet zbog toga, tako da mi je tada modeling bio sekundarna stvar. Kada sam magistrirala dogodio mi se veliki odjek u Rusiji, tada sam ‘eksplodirala’ na društvenim mrežama i samim tim moja modeling karijera je krenula jače. Kako se sve promijenilo zbog društvenih mreža tako se promijenilo i po pitanju modelinga. Mnogo se modeling okrenuo prema društvenim mrežama, pa su influenceri počeli preuzimati poslove modelima jer brendovi su vidjeli novi odličan način kako promovirati svoje proizvode”, rekla je Ivana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Priznala je da se želi preseliti u Sjedinjene Američke Države.

“Trenutno se želim preseliti i raditi u Sjedinjenim Američkim Državama, a ako mi se svidi možda i ostanem trajno. Naravno, i ako dobijem papire. No, svakako u Hrvatskoj je moja rodbina i sve, tako da bih živjela uvijek na relaciji Amerika – Zagreb. Inače, pozvana sam na sve velike događaje, najpoznatiji magazini na svijetu me prate na društvenim mrežama, glavni urednik Playboy Mexico me osobno kontaktirao za snimanje i napisao članak o meni”, pojasnila je Ivana.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Ivana je u karijeri upoznala mnoge poznate modele, a ne krije koji su joj savjeti bili ‘od ruke’.

“Upoznala sam zaista puno utjecajnih i važnih osoba, glavnu urednicu Sport Illustrateda, Mj Daya, s njom sam se imala priliku družiti čak tri puta i ona mi je najugodnija osoba bila za takve razgovore. Dala mi je mnogo dobrih savjeta, a kako je riječ o ženi koja se borila da modni svijet pristaje na različitosti, nju svakako najviše uvažam kad je riječ o savjetima. Pamtim da mi je rekla da budem svoja, ne mijenjam se zbog nikakvih pravila koje tržište nameće jer biti sexy nikad nije, nažalost, bilo poželjno u modelingu”, poručila je Ivana.

Komentari