IVAN ŠARIĆ OBJAVIO UPLAKANU KORANU! Tješile ju iskusne mame: ‘Tko nije preživio ne razumije’

Foto: Screenshot/Instagram

Poznati komičar Ivan Šarić našalio se na račun svoje partnerice Korane Gvozdić uz objavu njezine uplakane fotografije na svom Instagram profilu.

Komičar Ivan Šarić i manekenka Korana Gvozdić jedan su od omiljenih domaćih parova, a  na društvenim mrežama često nasmijavaju pratitelje, a tako nešto pokušao je komičar i ovaj put.

“Mama ostavila prvi put sina u vrtiću i pokušava doći k sebi. Teška tuga. Sat vremena kasnije došli po njega, frajer nije ni trepnuo kad nas je vidio… Mama u još većoj drami!”, napisao je Šarić uz objavljenu fotografiju.

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)

U komentarima na objavu stigli su suosjećajni komentari iskusnijih mama.

“Sjećam se sebe, preplakala dan na poslu, k’o da sam je u rat poslala, a ne u vrtić. Jedna je mater”, bio je jedan od komentara.

Jedna se pak pratiteljica malo našalila i na Ivanov račun.

“I ti si nam malo natečen”, napisala je.

Bilo je dosta komentara podrške uplakanoj mami.

“Prvi put je najteže. Treće dijete ode samo prvi dan u vrtić. Nitko od roditelja ni ne zna da se upisao”, Jaooo mama čekaj jedno mjesec dana reci ćeš blaženi vrtić samo neka nema virusa i bolesti, a tek kad rodiš, draga mama, još jedno veseliti ćeš se tek vrtiću”, bili su komentari podrške.

Naravno da je bilo i komentara onih mama koje su na jednak način proživjele prve odlaske u vrtić.

“Ridala sam pola dana, jedva sebi došla. Jedina utjeha je da je njima to sve puuuno puno lakše nego nama”, “Tko nije preživio ne razumije”, “Totalno isto sam doživjela sa kćeri…prvi dan ostala i na spavanju…ona sretna a ja u komi dva dana”, “Sjećam se dobro tog osjećaja, cijeli dan sam proplakala na poslu dok sam svoju curicu prvi puta ostavila u vrtiću. Podrška mami”, pisale su jednako emotivne mame.

 

 


Komentari