Ivan Šarić i Korana Gvozdić prije godinu dana bili su u brigama, a danas slave: Mali Oli je ‘veliki’ Oli

Foto: Instagram

Ivan Šarić (36) i Korana Gvozdić (38) jučer su na svojim Instagram profilima objavili slavljeničku fotografiju sa sinom Oliverom. “Mali Oli je danas ‘veliki’ Oli, ali je i dalje mali Oli. Sretan ti prvi rođendan ljubavi”, napisali su.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

Čestitkama su se u komentarima pridružile brojne poznate zvijezde. Slavko Sobin je napisao: ‘Najbolje dite na svitu’, Nataša Janjić Medančić: ‘Sretaaaaan lijepom dječaku’, Jelena Veljača: ‘dva zubeka, sretan!’, Valentina Walme: ‘Sve najbolje najslađem našem Oliju!’, Lucija Lugomer: ‘Aaa sretna ročkalica ekipice!’, Jelena Glišić: ‘Oliii, predivni steeeeee!!’

Podsjećamo, par se upoznao u listopadu 2012. godine, a nakon četiri godine veze, komičar je zaprosio Koranu. Pred oltar još uvijek nisu stali, a u travnju prošle godine, stigao im je sin Oliver, mjesec dana ranije od očekivanog. Korana je otvoreno pričala o teškom razdoblju trudnoće. Nakon poroda provela je 38 dana u bolnici sa sinom, a viđala ga je na samo 10-15 minuta dok su bili u bolnici. Par je za vrijeme trudnoće i nakon poroda pozitivnima održavao humor, a Šarić je prvi put sina vidio nakon više od pet tjedana.

Komentari