IVAN ŠARIĆ I KORANA GVOZDIĆ OČEKUJU BEBU: Čestitala im i Maja Šuput i najavila zajedničke planove

Foto: Korana Gvozdić Instagram

Stand up komičar Ivan Šarić (36) i manekenka Korana Gvozdić (38) očekuju prinovu. Sretne vijesti objavili su na Instagramu, a dobili su brojne čestitke drugih poznatih lica.

“Imam sve na svijetu. Nas troje”, napisala je Korana u upisu objave. Objavila je fotografiju na kojoj se drži za ruke s Ivanom, a bijelom haljinom istaknula je trudnički trbuščić. Istu fotografiju objavio je i Ivan, koji je u opisu jednostavno napisao “+1”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

Brojni obožavatelji i poznati pridružili su se čestitkama. Pjevačice Lana Klingor i Nika Turković, kolega Saša Lozar, influenserica Ella Dvornik i glumica Katarina Baban pridružili su se popisu čestitara. Čestitala im je i Maja Šuput.

“Imamo mega ekipu za parkić. Ako je curka predbilježit ću malog za prvi dejt, a ako je dečko imamo ekipu za prve poduzetničke baby stastanke”, napisala je Maja.

Ivan Šarić i Korana Gvozdić u vezi su već osam godina. Zaručili su se 2016. godine za vrijeme odmora na grčkom otoku Zakintosu. Ivan je nedavno otkrio da ga je Korana uspjela osvojiti moralnim vrijednostima, iako imaju potpuno različite ukuse.

“Jako je dobra. Prilično smo različiti kada je o odrastanju riječ, ukusu za filmove, ali svjetonazori i moralne vrijednosti su nam jednaki. To je jako važno da bi veza funkcionirala. Nema veze što ne razumije ‘Zvjezdane staze’ ili ne čita Marvelove stripove koje obožavam. Sa mnom je posljednjih pet godina bila na premijerama svih filmova o superherojima. Jednostavno me oduševljava. Čista je duša i energija”, ispričao je za Story.


Komentari