Ivan Perišić objavio obiteljsku fotografiju pa otkrio ime sina kojeg je dobio sredinom prošlog mjeseca: ‘Obitelj iznad svega’

Foto: Instagram

Josipa Perišić (32), supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Perišića (32), sredinom travnja rodila je njihovo treće dijete, a sada su na Instagramu otkrili njegovo ime.

‘Obitelj iznad svega. Dobrodošao Luka’, napisao je Ivan uz crno-bijelu fotografiju na kojoj se mogu vidjeti ruke svih članova obitelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444)

Oduševljeni pratitelji ostavili su mu brojne komentare ispod fotografije, a među njima je i pjevačica Franka koja je napisala: ‘Čestitke mami, tati, bratu i sestrični’.

Uz Luku, par ima devetogodišnjeg sina Leonarda i sedmogodišnju kćerkicu Manuelu.

Podsjećamo, ljubavna veza ovog para započela je još u srednjoškolskim danima, a navodno su sjedili u istoj klupi. Vjenčali su se 2012. godine kod matičara. Sudbonosno ‘da’ izrekli su 2020. godine u srpnju u tajnosti u crkvi svetog Mihovila u mjestu Grohote na Šolti uoči osme godišnjice njihovog civilnog braka. Josipa tada nije kupovala novu vjenčanicu, već je odjenula istu onu koju je nosila i 2012. godine.

Komentari