Iva Šarić iskreno o odnosu s Brunom Petkovićem: ‘Vrijeme za sebe pronalazimo isključivo kada djeca spavaju’

Foto: Instagram

Početkom travnja ove godine, voditeljica HRT-ove emisije Klub 7, 32-godišnja Iva Šarić rodila je treće dijete, sinčića Adriana, kojeg je dobila s domaćim nogometnim reprezentativcem, 27-godišnjim Brunom Petkovićem. I dok je nogometašu dječak prvo dijete, maleni Adrian mami Ivi, nakon devetogodišnjeg Carlosa i sedmogodišnjeg Leona, koje je dobila u prethodnom braku s Jerkom Lekom, treći je sin. A kako je to biti mama trojice dječaka te kako joj trenutno izgleda svakodnevica, voditeljica je ispričala za Journal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I V A ? (@iva__saric)

˝Biti majka trojice dječaka za mene je definitivno najveći izazov u životu. Teško je to sažeti u nekoliko rečenica, a da nešto ne izostavim. Oni su moje jutro, dan, noć, moja svaka sekunda i moj život. Poanta života i sam smisao jer bez njih trojice ja nikada ne bih bila ovakva osoba kakva sam danas. Jedino što mogu reći je da sam blagoslovljena, sretna i zahvalna mama. Smatram da sam se odlično snašla jer sam sebe i svoj život podredila odgoju djece, a oni mi to vraćaju svaki dan stostruko. Jako sam ponosna na naš iskren i otvoren odnos˝, započela je Iva koja je otkrila kako su starija braća odlično prihvatila malenog Adriana koji je glavni mezimac u kući.

Sve radi sama oko djece i ne boji se pogreški

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I V A ? (@iva__saric)

Također, 32-godišnjakinja je ispričala i kako je danas puno opuštenija oko odgoja i brige za bebu nego li je to bila kada je prije deset godina postala mama. S dječacima ima uigran ritam te se trudi da se svaki dan drže svoje rutine. ˝Sada sam puno smirenija, opuštenija, sigurnija, apsolutno sve radim sama oko djece i ne bojim se pogreški˝, naglasila je voditeljica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I V A ? (@iva__saric)

A s obzirom na to da u domu s troje male djece zna biti poprilično kaotično, nije uvijek jednostavno ni pronaći vrijeme za sebe. No, Iva i njezin partner Bruno su doskočili i tom problemu. ˝Vrijeme za sebe pronalazimo isključivo kada djeca spavaju. U krevet se svaki dan ide u isto vrijeme i držimo se tog ritma od kojeg ne odstupamo. Kada uhvatim vrijeme za sebe volim čitati, pogledati dobar film, često odlazim i na masaže i tretmane lica i tijela. To su zapravo jedini načini na koje se ja opuštam. Kada djecu stavimo na spavanje često organiziramo večeru ili druženje s prijateljima u svom domu˝, ispričala je HRT-ovka.

 


Komentari