‘Itekako se može pretvoriti u nešto vrlo ozbiljno’: Gospodin Savršeni proveo romantične trenutke s dvije dame

Foto: RTL

Dok su djevojke započele dan uživanjem u kafiću u Bolu na Braču, Gospodin savršeni, odnosno Toni, brzo im sepridružio, najprije s ciljem da s Amrom razriješi njene nedoumice nakon grupnog spoja na Jahti.

Potom je na spoj pozvao Karolinu, što djevojke nije iznenadilo pošto je smatraju njegovom miljenicom.

Na spoj su otišli u školu klesanja u Pučišćima, gdje su imali zadatak isklesati srce u bračkom kamenu. „Gajim jako ozbiljne osjećaje prema Karolini i s obzirom na cijelu situaciju, dosta mi je čudno da sam se tako brzo uspio povezati tako s nekim kao s njom“, rekao je Toni, a i Karolina, koja se s gospodinom Savršenim ponašala kao prisni i zaljubljeni par, razmišlja na isti način. „Među nama je stalno dobra atmosfera, ponekad imamo neke male konflikte, ali to je sve normalno i to jača naš odnos”, rekla je Karolina.

Sjedeći uz obalu, pričali su o njima, poljupcima, ali bivšim Karolininim vezama zbog kojih je danas povučenija.

„Ostat ću ovdje dokle god vidim da je prirodno između nas dvoje“, obećala mu je Karolina i rekla kako bi htjela s njime stići do neke “sigurne faze”.

„Bez suzdržavanja iskazujemo nježnosti, ali me ubija što još nedostaje taj poljubac“, iskreno je komentirao Toni.

No, Karolina je objasnila kako želi da taj poljubac bude poseban, da njihov bude zadnji, čime je dobila i ružu.

Djevojke se nisu iznenadile kada se Karolina vratila s ružom, a prije toga su na plaži u međusobnom razgovoru izražavale nezadovoljstvo time što je Karolina najviše od svih bila na spojevima.

Dijana je zaključila da Toni daje priliku djevojkama koje se ne trude oko njega, ali Stankica je stala u obranu Karolini.

No, nije joj bila jasna Danijela, koja se jedne strane cvijeta kad se vrati sa spoja, ali glumi da ga je prekrižila, ako pruži pažnju nekoj drugoj.

„S jedne strane razumijem Danijelu, ali mislim da se ne bi trebala miješati u Tonijeve
odluke“, komentirala je Amra.

Malo nakon što se Karolina vratila s ružom i zadovoljno pričala o spoju sa šarmantnim fizičarom u kafiću, pojavio se konobar s mobitelom preko kojeg je pozvao Stankicu na spoj.

“Nije bilo džentlmenski previše od njega što je odmah pozvao drugu curu na spoj, ali znam gdje sam i da su i druge cure s nama“, rekla je Karolina koja je sjedila odmah kraj Stankice i jedva skrivala nezadovojstvo.

Zaljubljeni pogled

Stankica i Toni brodom su se zaputili do Hvara gdje su otišli na izlet u polje lavande.

Brod, krajolik i zalazak sunca, oduševili su Stankicu kojoj je sve to bilo jako romantično.

“Vidim da ipak imam mali štit zbog kamera i svega i vani bi to bilo potpuno drugačije“, rekla je Stankica iskreno, ali ipak rekla da joj se razvijaju emocije te bi joj bilo žao da razviju samo partnerski odnos.

“Osjetim neku lijepu ljubav, koja se itekako može pretvoriti u nešto vrlo ozbiljno”, zaključila je Stankica.

„Taj njezin pogled mene napuni željomda je zagrlim i da se kraj mene osjeća sigurno – to mi je najvažnija emocija koju želim da osjeća kraj mene“, rekao je Toni na Stankičine zaljubljene poglede.

Poljubac nije pao, ali Stankica je dobila ružu, dok se Toni nada da će ubuduće poraditi na fizičkom djelu.

Komentari