ISTRAŽILI SMO! Gdje je nestala Slađa iz Malnarove Noćne more? Ovakav životni preokret nismo očekivali

Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL

Slađana Petrušić, javnosti je poznata kao Slađa iz Malnarove Noćne more, a ove godine medijske stupce punila je i sudjelovanjem u kontroverznom srpskom realityju “Parovi”.

Slađana je itekako promjenila svoj izgled. Od bujne i otkačene djevojke, pretvorila se u mršavicu duge kose, no i dalje bez dlake na jeziku. Iako je njezina knjiga “Nevina kurva” izašla još 2011. godine, Slađa ju i dalje redovno promovira putem društvenih mreža. Upravo tamo otkriva najdublje pikanterije iz svog života. U knjizi otkriva i zasigurno najtraumatičniji trenutak u svom životu. Kada je imala 18 godina, Slađanu je pokušao silovati čovjek koje mu je vjerovala i smatrala ga prijateljem, a upravo ju je on nazivao pogrdnim imenima dok je bila nevina, stoga je knjigu nazvala “Nevina kurva”.

Početkom 2000-tih pozirala je u Playboyu, zbog čega ju je ostavio tadašnji dečko, a Slađana je zbog nesretne ljubavi sreću pokušala pronaći u mnogim muškarcima.

 

Noćna mora je itekako iza nje, a kada se prisjeća tadašnjeg imidža u kojem su u prvom planu bile njezine grudi, Slađana ističe da je samo htjela zabaviti publiku.

 

 

Iako je na hrvatskoj sceni nema, veliku pozornost srpskih medija privukla je kada si je u veljači ove godine pokušala prerezati žile nakon svađe s voditeljicom u “Parovima”, no tu nije kraj skandala.  Petrušić je i dva dana provela u policijskoj postaji, slijedom navedenog.

 

Proteklih nekoli mjeseci potpuno se povukla iz svih medija, a na svom Instagram profilu rado dijeli crtice iz svog života, a među njima se često nađu i emotivni statusi, kao i fotografije psa.


Komentari