ISTA MAMA! Ecija Ojdanić čestitala rođendan kćeri: ’17 godina moj je život blagoslovljen njenim postojanjem’

Foto: Instagram

Poznata hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica te osnivačica kazališta Moruzgva, Ecija Ojdanić (47) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojom kćeri Cvitom povodom njenog rođendana. Ecija i Cvita nasmiješene stoje u haljinama držeći u rukama balone u obliku brojke.

“17 godina moj je život blagoslovljen njenim postojanjem. Cvitiću moj, sve ti cvalo u životu!”, napisala je glumica te dodala: #birthdaygirl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji s čestitkama, među kojima je i glumica Bojana Gregorić Vjezović koja je napisala: ‘Sretan rođendan i sve najbolje prekrasnoj Cviti’, a voditeljica Barbara Kolar je poručila: ‘Sve joj cvalo’. Pored čestitki nanizali su se i brojni komplimenti, a neki su pisali: ‘Ista mama’, ‘Kao da ste sestre’.

Inače, Eciju trenutno možemo gledati kao gostioničarku Mirjanu u seriji Nove TV ‘Kumovi’ te u predstavama kazališta Moruzgva. Ecija je i strastvena trkačica koja je nedavno u Splitu istrčala svoj drugi maraton i postigla značajan uspjeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Komentari