ISPLIVALE SLIKE IZ NOVE SEZONE IGRE PRIJESTOLJA! Evo tko je preživio i čija je sudbina još upitna (FOTO)

Facebook/HBO

Fotografije su u nešto manje više od pola dana prikupile gotovo sto tisuća “lajkova”, a podijeljene su više od 15 tisuća puta.

Odbrojavaju se dani do 24. travnja kada kreće emitiranje trenutno jedne od najpopularnijih serija, Igre prijestolja. Fanovi nakon svake sezone ostaju šokirani jer nam zadnja epizoda uredno priredi spektakl na koji moramo čekati godinu dana. Tu i tamo procuri kakva informacija tko je preživio i što nas čeka u novoj sezoni ili kakav video ili “teaser” sa snimanja, koji otkrije taman toliko da se prisjetimo svega i počnemo ponovno razmišljati o novoj sezoni.

No, kako se ono doba godine bliži, HBO je odlučio pustiti nekoliko ekskluzivnih fotografija iz nove sezone i time je izazvao nevjerojatnu euforiju kod obožavatelja. Fotografije su u nešto manje više od pola dana prikupile gotovo sto tisuća “lajkova”, a podijeljene su više od 15 tisuća puta. Kako svake godine strepimo tko će preživjeti, a kome je George R.R. Martin odlučio presuditi, sudeći prema ovim slikama nekolicina omiljenih likova za sada je sigurna. No, sudbine onih najvažnijih likova, recimo Johna Snowa, još nisu poznate.

Komentari