ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE O ‘AFERI LOVREN’: Anita Dražić obogaćuje se trgovinom informacija i svjedočenjima

FOTO: fabwags.com

Saga o Lovrenovima postala je prava sapunica, a svaki dan na vidjelo izlazi sve više detalja o aferi koja se sada već pretvorila u peterokut.

Podsjetimo, pravi medijsko-policijski zaplet počeo je objavom intimnih fotografija Anite Lovren, supruge Dejana Lovrena, a Jutarnji list objavio je poruke koje su razmjenjivale poznata i osuđivana “prijateljica noći” Marika Tomljanović te Anita Dražić, navodna žrtva otmice i prijetnji Darija Torbića, ljubavnika Lovrenove supruge. Dario je Anitu oteo, kako ona kaže, zbog prijetnji da će njegov plan da se domogne nogometaševa novca kroz avanturu, ispričati Aniti Lovren.

Anita Dražić Dariju je prijetila i policijom. U porukama iz travnja ove godine, točnije nakon navodne otmice koja se dogodila 29. ožujka, Anita je najavila da će biti policije, pa će svi morati platiti da se promijeni iskaz. U toj se poruci čini kao da ona želi izvući novac u zamjenu za promjenu svjedočenja, ali nije jasno govori li o Torbiću koji ju je navodno oteo. Sve je najprije ispričala novinarima britanskog The Suna, a zatim hrvatskoj policiji.

>>>SAGA ‘LOVREN’ SE NASTAVLJA: ‘Završit će svi na policiji…platiti će da se promijeni iskaz’

Tražila novac od nekoliko ljudi za detalje o aferi

Jedna od osoba od koje je pokušala izvući novac je Lovrenov menadžer – Mario Mamić – ali on se nije želio miješati u Lovrenove bračne probleme.

No, uspješno je prošla preko same Anite Lovren koja joj je, saznaje net.hr, navodno dala 100 000 kuna kao zahvalu za informaciju o Torbićevoj namjeri da joj uništi brak i uzme postotak od bračne imovine. Također, net.hr doznaje da trgovina informacijama i svjedočenjima Aniti Dražić nije strana, tako da je svojevremeno uzela novac i od jednog svog bivšeg partnera u zamjenu za iskaz u procesu, koji je protiv njega vođen zbog razbojništva.

>>>KOMPLICIRAN EPILOG SLUČAJA LOVREN: Uhićenja u Zagrebu, optužbe za otmicu i borba za milijune

Ova situacija zahtjeva posebnu pozornost policije i pomno razabiranje detalja, budući da svaki dan stižu nove informacije, a svjedoci i iskazi nisu vjerodostojni.

Nadalje, čini se da je došlo do razdora u grupi svjedoka i sada svatko od njih za sebe želi stvoriti čim bolju poziciju za završetak slučaja.

Budući da Jutarnji list tvrdi kako je u kontakt s Anitom Dražić stupio preko kruga osoba bliskih Mariki Tomljanović, bivšoj partnerici Darija Torbića, istražitelji moraju uzimati u obzir sve relacije među članovima ove grupe. Osim toga, Anita Dražić nije zanimljiva samo zbog povezanosti s “aferom Lovren”, već serijom provala u luksuzne vile diljem Zagreba.

>>>NE NAZIRE SE KRAJ SLUČAJU LOVREN: I Snježana Mehun žrtva provala Torbićeve prijateljice?

Komentari