‘ISKRENA, PONOSNA, AUTENTIČNA, SNAŽNA’: Najbliži se oprostili od Ivane Popović

Sanjin Strukic/PIXSELL

Prvu borbu Ivana je dobila, druga je bila kobna.

Na intimnom sprovodu od kiparice, dizajnerice i slikarice, koja je izgubila bitku s rakom dojke 30. prosinca, oprostili su se njezini najbliži prijatelji, njezina mama Lepa te kćeri Ava (12) i Luna (18).

Ivana Popović s bolešću se borila zadnje četiri godine, a preminula je u snu. Prije toga Ivana je uspjela pobijediti rak grlića maternice te ugriz poskoka.

>>>NAPOKON JE IZA NAS: Ivana Popović pridružila se umjetnicima čija smrt nas je pogodila u 2016.

Ivanin bivši partner Luka Peroš, s kojim ima kćerkicu Avu, održao je dirljiv govor.

“Naša prijateljica dostojanstveno je ispraćena, a sahrana je bila baš onakva kakvu bi i sama htjela i kakvu zaslužuje”, kratko je rekao za T portal Ivica Skoko, dizajner koji je s Ivanom bio do samog kraja, s kojim je na sahranu stigla Josipa Pavičić.

luka-peros

Dirljive poruke na društvenim mrežama

Od Ivane se danima opraštaju poznati kolege i prijatelji porukama na društvenim mrežama; od njezinog bivšeg partnera do pisca Brune Šimleše.

bruno-simlesa

“Iskrena, ponosna, autentična, snažna – samo su neke od riječi koje opisuju sve ono što si bila. Ono što ćeš uvijek biti u mom srcu je žena koja je inspiracija, muza i prijateljica. Čuvaj nas s neba i oboji oblake u sve svoje boje. RIP, moja draga Ivana, volim te zauvijek”, napisao je modni dizajner Robert Sever.

Lijepe riječi Ivani je preko društvene mreže uputila i glumica Nela Koscis, koja se Ivani zahvalila na svemu što ju je naučila.

nela-koscis

Nenadu Korkutu, koji je Ivanu poznavao još od malih nogu, nedostajat će šašavi razgovore koje bi njih dvoje vodili.

“Uvijek si ostala svoja, čak i onda kad se nismo slagali”, napisao je Korkut.


Komentari