Ipak se vole: Igor Kojić iznenadio pratitelje fotografijom sa Severinom

Igor Kojić/Instagram

Severinin suprug iznenadio je pratitelje objavom tri fotografije na kojima pjevačica i on izmjenjuju nježnosti. Fotografije nisu novijeg datuma, a nastale su dok je dvojac bio u Americi, u posjetu Igorovoj sestri.

Ovih dana Severina Kojić (48) i njen suprug Igor Kojić (32) na društvenim mrežama privlače pažnju ponašajući se kao glavni likovi tinejdžerske serije. Ima tu prepucavanja preko društvenih mreža, brisanja zajedničkih fotografija, a prestaju se pratiti pa se onda opet prate i tome slično. Nakon što su počele kružiti glasine kako im je brak na klimavim nogama, Seve i Igor svima su odlučili – ‘zatvoriti usta’ i još ih više zbuniti, dakako.

Igor je na svom profilu na Instagramu objavio tri fotografije sa suprugom iz vremena kad su bili u Americi, točnije u New Yorku. Tamo je Splićanka snimala spot za pjesmu Loosha, a išli su posjetiti Igorovu sestru.

Na prvoj fotografiji Igor ljubi Severinu, a na iduće dvije ona mu uzvraća poljubac u obraz. Fotografije su potaknule Igora da bude romantičan zbog čega je sa svojim pratiteljima podijelio i ove riječi:

“Ljubav koja se ne mjeri ‘lajkovima’ i ‘followima’. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu”, napisao je.

 

 

View this post on Instagram

 

Ljubav koja se ne meri like-om i follow-om. Moj andjeo,najlepsa dusa i najbolja majka na svetu.

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Obožavatelji su odmah počeli komentirati kako su lijep par i da su svi ovi nedavni događaji zapravo nebitni ako se oni vole.

 

Komentari