IPAK IMA NADE ZA ERVINA? Barbara mu ovime proučila kako je napokon spremna za njega (FOTO)

Instagram

Nedavno smo imali i dokaz kako Mujaković i dalje svakodnevno misli na Barbaru kada joj je poslao poruku za Dan žena točno u ponoć.

Bivša stanarka regionalnog Big Brothera, Riječanka Barabara Šegetin, nedavno je raskinula zaruke, barem ako je suditi po njezinim objavama na društvenim mrežama i odlučila je okrenuti novu stranicu u svom životu. Ovo je ujedno i velika prilika za njezina bivšeg sustanara Ervina Mujakovića da malo doda gasa i počne s novom akcijom snubljenja atraktivne Riječanke. Iako mu je u nekoliko navrata govorila kako njihovo prijateljstvo nikada neće preći na višu razinu, Barbara je možda ipak ostavila malo prostora za Mujakovića u svom ljubavnom životu.

Postoji jedna izreka koja kaže kako “ljubav ide kroz želudac” u ovome slučaju može se kazati kako “ljubav ide kroz teretanu”. Mujaković je inače opsjednut teretanom i pumpanjem svojih mišića, a isto je sada odlučila napraviti i Barabra. Ako je suditi po njezinoj prošloj objavi krenula je u teretanu, pa bi joj tako svoje savjete mogao osobno dijeliti i Ervin. Nedavno smo imali i dokaz kako Mujaković i dalje svakodnevno misli na Barbaru kada joj je poslao poruku za Dan žena točno u ponoć.

“Nema više zezanja”, poručila je Barbara na svojemu Instagram profilu uz fotografiju na kojoj se izvija radeći trbušnjake. Sve izgleda idilično, samo još nedostaje Ervin! 

Nema vise zezanja! ????????

Fotografiju objavljuje Barbara Segetin (novi profil) (@barbara__segetin)

>>> ON STVARNO NE ODUSTAJE: Pogledajte Ervinov očajnički pokušaj da zavede Barbaru (FOTO)

>>> ERVIN ĆE PASTI U TRANS: Babara Šegetin je opet solo, a ima i novi look (FOTO)


Komentari