INTERVJU S LUKOM BUDAKOM: Volio bih da njegova buduća žena gleda u retrovizore dok parkira u rikverc!

Foto: Instagram

Bivši sudionik reality showa “Brak na prvu”, 31-godišnji Luka Budak proslavio je rođendan, te povodom njega odlučio popričati za Dnevno.hr.

Ispričao nam je kako se proveo za rođendan, postoji li žena u njegovom životu, te vjeruje li još uvijek u sudbonosnu ljubav “do kraja života”. Otkrio nam je sve detalje, jednako kao i životne lekcije koje su ga najviše učinile čovjekom kakav je danas postao.

Za početak, možete li nam reći kako se osjećate povodom 31. rođendana kojeg ste upravo proslavili?

Osjećaj je neponovljiv. Isti kao i prošlih godina, drugima je to još jedan dan u godini a meni prisjećanje na sve protekle godine, napredak koji sam postigao i želje koje želim za sljedeću godinu.

Jeste li imali posebnu prigodu za rođendansko slavlje, ili ste obilježili svoj dan u intimnom krugu bliskih prijatelja?

Ovaj rođendan je bio spontan, kombinacija intimnog druženja u krugu obitelji i prijatelja, te odlazak na Amelie Lens na Jarunu.

Možete li se prisjetiti rođendana kojeg bi posebno izdvojili, i po čemu ga pamtite?

Svaki rođendan je poseban na svoj način i ima neko značenje, teško mi je izdvojiti jedan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Budak (@luka_budak9)

Budući da ste isti dan napisali emotivan status u kojem povlačite usporedbu s “filmskim scenarijem”, možete li nam reći koje su to životne lekcije koje su najviše utjecale na vaše razmišljanje i životne stavove?

Život je jedno veliko putovanje, trčanje prema budućnosti ili šetnja ulicom sjećanja. Između ta dva puta čovjek se nađe. Prošlost te uči i priprema na sve sto ti budućnost može donijeti. Od djetinjstva učim, dosta vremena mi je trebalo da nađem svoj put. Na tom putu najvažnija lekcija koju sam naučio jest da sve dođe na svoje, da ne živim u prošlosti i ne gledam u budućnost nego da budem u sada, ovdje.

“Darovi su cijelo vrijeme ispred nas, upravo sada”, samo je dio vaše objave na Instagramu, pa nas zanima znači li to da ste zahvalni na životu jer je upravo onakav kakav jeste, ili bi ipak nešto promjenili?

Ništa ne bih promijenio u životu, sretan sam i bogat jer znam da sam voljen i što imam taj mali krug ljudi.

Možete li nam otkriti postoji li u Vašem životu trenutno ženska figura, i vjerujete li i dalje u “sudbonosnu ljubav do kraja života”?

U ljubav vjerujem više nego ikada, svaki dan je osjetim kao što se osjeti toplina sunca, ako se zatvoriš nećeš ga vidjeti niti osjetiti. U životu trenutno nešto ozbiljno nemam, niti tražim, kada dođe ona će doći, no htio bih napomenuti da jednu osobinu bih volio da “ona” ima, a to je da kada parkira u rikverc da gleda samo u retrovizore.

Kojim se životnim motom vodite, i što Vas pokreće u izazovnim životnim trenucima?

“Čist račun, duga ljubav” je moto kojim se već godinama vodim i trudim se toga držati. U teškim trenutcima se vodim srcem i onim unutarnjim osjećajima.

Za kraj, što bi “mali Luka” poručio “velikom Luki” koji gazi treće desetljeće? 

Rekao bih si: “nasmij se mili tek smo počeli”. Savjet koji bi si dao stane u tri riječi: “Život ide dalje”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Budak (@luka_budak9)


Komentari