INFLUENCERICA POSLALA JASNU PORUKU: ‘Ne dajte da vas zavaraju da trebate biti skromni! Skromnost nije vrlina’

Foto: Instagram

Hrvatsko-bosanska televizijska voditeljica, Hana Hadžiavdagić Tabaković (37) jedna je od najpopularnijih regionalnih influencerica, a na društvenim mrežama često dijeli svoje stavove pa je ovog puta prikupila pažnju zadnjom porukom.

Tabaković je napisala podužu objavu na Instagram storyju gdje se osvrnula na skromnost koju mnogi smatraju vrlinom te je apelirala da od života uvijek treba tražiti više.

”Samo da se razumijemo. Skromnost NIJE nikakva vrlina nego samo umanjena usađenica svega u čemu smo dobri. Ako zastanete i zaista razmislite, zbog čega bi točno skromnost (u smislu umanjivanja sebe) trebala biti vrlina, sigurna sam da nećete pronaći niti jedan valjani razlog”, započela je.

Tabaković je dodala kako se ne osjeća lijepo ‘samo danas’, nego svaki dan dušom u srcem.

“Ne dajte da vas zavaraju da trebate biti skromni, upravo suprotno, trebate pokazati koliko ste dobri, ili najbolji u nečemu. I da budete ponosni na sebe jer znate koliko vrijedite bez da vas itko tapše po ramenu”, dodala je voditeljica.

“Tko *ebe odobravanja! Tko su ti koji nas trebaju odobriti? Narod, okolina, prijatelji? Tko ih šiša ako vjerujete u sebe to je sasvim dovoljno za uspjeh”, poručila je Tabaković.


Komentari