INDIRA LEVAK ZA ZAGREB.INFO: ‘Rođendan slavim na posebnom mjestu’

Pjevačica Indira Levak danas puše 48 svijećica na torti. Sigurno će, zahvaljujući svojim kreativnim prijateljicama, ovaj rođendan dugo pamtiti. Provodi ga, naime, na Žitnoj lađi koja plovi Kupom. Rođendan su joj došli poželjeti i dečki iz Maroco banda, a naravno da su skupa i zapjevali.

Foto: Instagram

Kako ćete proslaviti rođendan?  Uz slavlje na lađi, hoćete li sa suprugom Mirom negdje ići?

Moje slavlje je danas započelo iznenađenjem od mojih prijateljica, odvele su me na izlet na predivnu Kupu, na plovidbu Žitnom lađom što je predivno iskustvo, volim intimne proslave, cijela lađa je samo za nas. A bez tamburaša proslave su mi nezamislive! Baš uživamo! Nakon ovog partyja idem s Mirom u Fažanu gdje ćemo nastaviti slavlje!

Što ste sve dobili, koji vam je najdraži poklon?

Ma najdraži poklon mi je lijep život, zdravlje, ljubav mog supruga i dragi prijatelji koji su uz mene! Što mi drugo treba?!

Kakva je bila godina iza vas?

Bila je izazovna, ali uvijek izvučem najbolje što mogu iz svake situacije. Zato uvijek imam razloga za sreću i veselje. Ispunila sam si i veliku želju, duet s Halidom, pjesma Iskra koja je imala gotovo 2 000 000 pregleda u samo mjesec dana. Vratili su se i koncerti što me jako raduje, pjevam u cijeloj regiji s mojom publikom koja je glasnija i rasplesanija nego ikad. Evo danas slavim, plovim žitnom lađom, gledam ljepotu od prirode oko sebe i pjevam s tamburašima! Veselim se životu!

Postoji li neko rođendansko slavlje koje posebno pamtite?

Možda rođendan kada sam ujedno slavila i objavljivanje prvog samostalnog albuma Valkira. Drugi album samo što nije, no prije toga vrijeme je za singl koji će zapaliti eter! Pripremam vam puno toga i imat ćemo mnogo prigoda za slavlje u narednom periodu! A sada idem partyjati s ekipom! Ljubim!

 


Komentari