Indira dizajnira kuhinje – svi ih Hrvati žele! Bože kako su savršene!

Instagram

Indiri Levak stvarno nema kraja. Osim uspješnom glazbenom karijerom, sada se već može pohvaliti i da je renomirana dizajnerica interijera. Najprije je dizajnirala namještaj i sprave za vježbanje sa suprugom Miroslavom Levakom, kojima je opremila svoj dom, a uskoro su počele stizati i narudžbe klijenata. Nakon cijelog niza komada koji bi se savršeno uklopili u svaki dom, poput sjedećih garnitura, zrcala, stolića, pa i čak i namještaja za vrt, uslijedila je suradnja s poznatim hrvatskim modnim dvojcem ELFS. Za njihov je prodajni prostor, u kojem prodaju opremu za dom, kreirala prekrasne plave fotelje, a sada je krenula u novu avanturu – Indira dizajnira kuhinje. Na svom se Instagramu pohvalila fotografijom i nizom Storyja u kojima je otkrila kako izgledaju prve kuhinje koje je osmislila. Na fotografiji samo klikajte desno i uživajte u ovim prekrasnim kuhinjama.

Prilikom dizajniranja vodila se minimalističkom estetikom kakva je prisutna u svim uporabnim predmetima za dom koje je dosad dizajnirala i po kojoj je postala prepoznatljiva. Osim minimalizma, vodila se i idejom da moderna kućanica treba kuhinju koja se lako održava, briše te ne ističe neugodne mrlje i packe koje nastaju kuhanjem. Uz to se vodila mišlju da kuhinja treba biti izrađena od materijala koji odišu prirodnošću pa su joj tako omiljeni materijali s kojima voli raditi mramor, imitacija mramora i drvo.

Dizajnirala je nekoliko varijanti, pa kućanice mogu birati između monokromatskih sivo-crnih kombinacija i onih koje više naginju toplijim prostorima pa su i izrađene od drva. Posebno nas je oduševio jedan detalj, a to je zrcalo koje se nalazi iza radne ploče, štednjaka i sudopera, što je odlična ideja jer ne samo da oživi svaku kuhinju, nego je i vizualno poveća. A nije ni loše da se žena tu i tamo pogleda dok kuha kako bi mogla popraviti frizuru prije nego što joj se mužić vrati s posla. No, ovo nisu jedina dva izbora što se tiče kuhinja koje pjevačica dizajnira. Kako ih radi po mjeri, možete poželjeti kakvu god kuhinju, a Indira će se potruditi da ugodi vašim potrebama i željama.

Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram
Screenshot Instagram


Komentari