IMPROVNIGHT U KSET-u: Idealna prilika za sve koji se žele okušati u glumi

Facebook

ImprovNight odlična je prilika sve koji su ikada poželjeli biti glumci.

Živiš li za daskama koje život znače? Čekaš li onaj trenutak kad će te ponovno obasjati svjetla reflektora i pljesak publike? Ili možda nikad nisi isprobao taj trenutak, a uvijek ti je bila potajna želja oduševiti mnoštvo ispred tebe? Ili nemaš toliko velike ambicije u svijetu teatra, no htio bi probati nešto novo i zabaviti se?

E pa pridruži nam se 25.1. u KSET-u i zasjaji na našem malom stageu. Premijerno izdanje #ImprovNight-a je upravo ono što tražiš!

Sve što trebaš napraviti da bi sudjelovao na ImprovNightu je jednostavno:
prijaviti se na => bit.ly/improviziraj

I doći i čekati da pozovemo na pozornicu baš tebe pa izvući svoj dobitni listić sa zadatkom te improvizirati!Slobodno se prijavite u parovima ili timovima!

Svaki sudionik imat će vremena nakon izvlačenja zadatka za razvijanje ideje i mentalnu pripremu, ispijanje tekuće hrabosti i ostalih nužnih potreba.

Ulaz se otvara u 20:00h, a sudjelovanje je besplatno. Lutrija kreće u 20:15h te improvizacije u 20:30h!

Za sve dodatne upite javite se na: [email protected]

A za sve kukavice koji će se ohrabriti do sljedećeg ImprovNighta a sada samo malo žele vidjeti kako to točno izgleda i zabaviti se – ulaz vam je također otvoren te besplatan.

Dođite podržati prijatelje/nepoznate ali urnebesne strance i dobro se nasmijati!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn

Komentari