Imate ovih pet problema s grudnjacima? Saznajte kako ih se riješiti

Pixabay

Iako je odlazak u kupnju omiljena razbibriga mnogih žena velikih problema zna biti prilikom kupnja pravog grudnjaka.

Bilo da se radi o velikoj ili maloj košarici, pronalazak onog pravog često je mukotrpan proces, a sa sljedećih pet problema susrela se gotovo svaka žena. Ne brinite, za svaki od njih donosimo i rješenje.

Naborane košarice

Ukoliko su vaše košarice naborane i zgužvane to znači kako nosite prevelik grudnjak. Ovo se posebno vidi kada odjenete usku majicu.

Tragovi na koži

Crvene brazdice, tragovi i otisci grudnjaka česta su pojava, a mogu značiti samo jedno. Ovakav grudnjak za vas je premalen. Nabavite grudnjak sa širim pojasom i zaboravite na stezanje.

Odizanje grudnjaka

Donji dio grudnjaka često se podiže i ne stoji vam direktno na koži? Ne brinite, za to ima rješenje! Ovo je često znak jakih prsa. Drage žene, ispobajte veću košaricu i tako svoje grudi udobno smjestite.

‘Naviranje’ grudi

Kada se vaše grudi prelijevaju preko gornjeg ili bočnog grudnjaka to je osnovni pokazatelj da se radi o malenoj košarici. Zamijenite manju košaricom većom i zaboravite na ovaj problem.

Podizanje na leđima

Ukoliko vas se grudnjak često podiže na leđima, ne brinite. Ovo se događa velikom broju žena. Ovo može imati dva značenja. Vaš grudnjak može biti preširk ili su pak naramenice prekratke.


Komentari