IMAMO POBJEDNICU! Meduza pobijedila u showu ‘Masked Singer’, pogledajte o kojoj se pjevačici radi

Meduza, drugi nastup (Foto: RTL)

Pobjednik prvog ‘Masked Singera’ je Meduza, ispod čije se maske skrivala pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa. U grand finalu je pobijedila je Ajkulu Drakulu – Vladu Šolu, legendarnog rukometnog vratara.

Nakon prvog kruga nastupa, maske su još jednom stale na pozornicu i zapjevale. Prva je nastupila Dalmatinka pjevajući pjesmu ‘Dalmatinac sam’ Mladena Grdovića, zatim Meduza otpjevavši hit ‘It’s Raining Men’ spajsice Geri Halliwell, a drug krug zatvorio je Ajkula Drakula te sve rasplesao hitom grupe Film ‘Pjevajmo do zore’ i oduševio scenskim nastupom.

Masked Singer (Foto: RTL)

Nakon njihovih nastupa, stiglo je vrijeme i za prvo glasanje večeri, nakon kojeg su odabrane dvije maske s najvećim brojem glasova još jednom zapjevati u grand finalu, dok treća napušta natjecanje.

Publika je odlučila kako svoju masku prva skida Dalmatinka, ispod koje se uistinu skrivala Emilija Kokić! ”Ljudi moji, konačno mogu progovoriti! Koliko sam ja uživala u ovoj emisiji, ne mogu vam uopće opisati. Bilo mi je prekrasno! Detektivi, bili ste beskrajno duhoviti i simpatični. Ne mogu vam opisati koliko mi se vratila radost”, poručila je razdragana Emilija.

Masked Singer (Foto: RTL)

‘A ti, Antonija, ljubavi, jesi mogla promijeniti nakon druge emisije neku drugu osobu! Imaš li ti nešto s tom Emilijom?” našalila se s Antonijom Mandić koja već nekoliko subota tvrdi kako se ispod maske skriva upravo ona. ”Toliko sam željela da si to ti i toliko sam uživala. Drago mi je da sam bila u pravu. Sve je bilo top!” odgovorila joj je Antonija.

Emilija Kokić (Foto: RTL)

Pobjednica – Meduza

Nakon što je voditeljica Antonija Blaće proglasila pobjedničku masku – Meduzu – došlo je vrijeme da Ajkula Drakula otkrije svoj identitet. Kada je napokon skinuo masku, sve je zavarao kad je otkrio kako ispod glave morskog psa ima još i crnu masku koja mu otkriva samo oči. ”Jedva čekamo vidjeti tko je to”, složni su bili detektivi, a ispod maske se konačno otkrio naš proslavljeni rukometaš i olimpijski pobjednik Vlado Šola, što je izazvalo šok i nevjericu i publike i detektiva.

Ajkula Drakula (Foto: RTL)

”Dobro što sam ja sam sebe trpio, ali što ste vi mene trpjeli, svaka vam čast! Ovaj show je kao američki san… Dođeš bez sluha, uđeš u finale, a Enis ti da ugovor”, našalio se Šola, posebno pozdravivši svog sina u publici koji je vješto skrivao da je njegov tata ispod maske te Šajetu koji je kao Torpedo bio Ajkulin najveći rival!

Vlado Šola (Foto: RTL)

A na kraju ove i više nego uzbudljive finalne epizode, konačno je stiglo vrijeme i za otkrivanje identiteta pobjednice Meduze. Uz glasno navijanje i iščekivanje, polako je skidala svoju masku, a ispod se uistinu skrivala pjevačica Jelena Žnidarić – Zsa Zsa!

Zsa Zsa (Foto: RTL)

Komentari