Imamo li napokon pobjednički hit? Jacques objavio pjesmu za Eurosong

FOTO: Facebook/ Jacques Houdek

Naježit ćete se kad čujete Jacquesov anđeoski glas.

Eurosong se približava munjevitim korakom, a nas će ove godine predstavljati najljepši glas u Hrvata, Jacques Houdek. Prije nekoliko dana najvio je pjesmu s kojom će nastupiti, a ona je sada napokon ugledala svjetlo dana i prekrasna je.

Ni ovoga puta Jaqcues nije “fulao”, njegova pjesma govori o zajedništvu i prijateljstvu, a mnogi su primijetili da zvuči kao da je snimana za Disneyjev crtić, što nikako ne može biti loše. Od visokih do niskih dionica, sve ih je naš slavuj pokrio i jednostavno se ne možete ne naježiti kada ga čujete.

Njegovi pratitelji na Fejsu, svi do jednog, oduševljeni su pjesmom i predviđaju mu odličan plasman.

“Sretno, odlična pjesma, konačno nešto na svjetskom nivou. Ponavljam, naježila sam se, a ne sjećam se kad sam se naježila na hrvatsku pjesmu. Super i sretno!”, napisala je Marjana.

“Wow..kakvo iznenađenje je ovaj bariton..ne mogu vjerovati da to sve pjevaš ti..prekrasan glas..pjesma je odlična i moćna i vjerujem da ce postići odličan rejting ako ne i pobjedu jer to je pobjednička pjesma..sad samo čekamo eurosong..hvala Ti za ovaj osjećaj..sva sam se naježila i skoro rasplakala..sretno”, dodala je Mirela.

Mnogi drugi su mu poželjeli sreću i napisali koliko su ponosni što je “naše gore list”, poslušajte je i vi.


Komentari