IMAMO I FOTKE S PLAŽE! Ana Rucner otkrila nam je tajnu svoje linije: Od tekućine pijem samo vodu, a alkohol izbjegavam

Foto: Ana Rucner

Ljeto nam je stiglo, a mnogi su se “brže bolje” tek sad krenuli pripremati za more i – kupaće kostime. Problema s linijom nema popularna viončelistica Ana Rucner, koja je nedavno podijelila fotografiju u kupaćem kostimu koja je izazvala “lavinu” reakcija. Sada je ova simpatična 38-godišnjakinja za Zagreb.info otkrila koja je tajna njezine dobre linije, postoji li hrana koju izbjegava, čemu ne može odoljeti, a s nama je podijelila i svoje fotke s plaže.

Vaša nedavna fotografija u kupaćem kostimu impresionirala je mnoge. Trenirate li? Ako da – koliko često i što?

Prije svega, zahvaljujem za lijep kompliment. U treningu sam cijeli život, a i živim vrlo dinamično tako da mislim da je moja linija rezultat svega pomalo.

Kako izgleda Vaša prehrana? Izbjegavate li neke namirnice?

Ja sam samo umjerena u svemu što jedem, ali pretežito se moja prehrana bazira na sezonskom voću i povrću te mesu i ribi. Od tekućine pijem samo vodu, a alkohol izbjegavam i mislim da je to vrlo važno za zdrav ten i čvrstu kožu bez celulita.

Koja je hrana Vaš “porok”? Čemu ne možete odoljeti?

Obožavam kinesku kuhinju i sirovu hranu koju cesto i sama pripremam kod kuće. Ali to nisu bas poroci, to su za mene delicije.

Koju hranu nikako ne volite?

Gljive nažalost, a jako su zdrave!

Kuhate li na dnevnoj bazi? Volite li kuhati?

Kuham sinu svakodnevno. Volim kuhati i spremati razne delicije za koje uopće nemam recepte nego se prepuštam masti i kreaciji.

Što mislite o brzim dijetama? Jeste li ikada bili na jednoj? Ako da – kojoj i kako je prošlo?

Mislim općenito da je umjerenost u jelu i piću zakon! Dijetu kao takvu sam konzumirala kao klinka kad sam mislila da se nešto može na brzinu. Danas nikako jer smatram da tijelo moramo njegovati redovitom, češće skromnijom ishranom, a ne ga šokirati prevelikom pauzama jer naše tijelo sve pamti i na koncu vrati. Duplo.

Za kraj, što biste savjetovali svima koji se do ljeta koje samo što nije stiglo, brzinski žele dovesti u formu?

Savjetujem svima da poštuju pravilo umjerenosti u jelu i piću jer to je ključ svega. Da imaju strpljenja i ne odustaju od toga. Za sve je potrebno vremena, pa tako i za dovesti tijelo u formu. Kad ga jednom naučimo redu i disciplini, ono će nam to uvijek pamtiti. A ipak, brzi savjet, dobro je minimalizirati umjetne šećere, tjesteninu i bijeli kruh, to zamijeniti svježim voćem i povrćem, pogotovo sada u ljeti kada je sezona toga!

Foto: Ana Rucner
Foto: Ana Rucner
Foto: Ana Rucner
Foto: Ana Rucner
Foto: Ana Rucner


Komentari