‘Imali sreću u nesreći bez da smo planirali’ Snježana Mehun otkrila što joj budućnost donosi

Foto: Instagram

Naša poznata poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun živi san mnogih žena. Putovanja diljem svijeta, ostvarena karijera  i ono najbitnije, vjerni zaručnik, samo su neki od lijepih stvari koje ova 49 godišnjakinja trenutno proživljava.

Podsjećamo, Mehun se prije pet dana zaručila za Franza Schillingera. Iako je hrvatskoj javnosti nepoznat, ovaj Austrijanac, rodom iz Beča u svojoj zemlji radi kao distributer za luksuzne jahte, što mu itekako dobro ide, zbog čega je na glasu kao moćni poduzetnik.  Schillinger je nekoliko godina stariji od Mehun, a njihova ljubav cvjeta već dvije godine.

Kako to i priliči ovom uspješnom dvojcu, zaručili su se na Maldivima, a brojni Snježanini pratitelji zamijetili su kako ona zaista blista, što se vidi i na njezinoj liniji.

Pratiteljima na Instagramu pohvalila se kako uživa u luksuznoj vili na rajskom otočju. Pozirajući u kupaćem kostimu, a otkrila je i što planira učiniti kada se vrati u rodni grad.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Snjezana Mehun (@snjezanamehun)

 “Je li vam ipak bolja ova kada u sredini vile? Ne, nisam sama na fotografiji, pogledajte dobro drugu fotografiju. On je tu stalno. Franz je zaključio da to trebamo imati u Zagrebu iako su mi se svi čudili na čelu s arhitektom što stavljam jacuzzi nasred kuće?”, napisala je  i došla do zanimljivog zaključka.

“Dokaz je to da uvijek treba biti dosljedan u svojim idejama pa i kada su one najluđe. Tvoje su. Ovdje smo opet imali sreću u nesreći bez da smo planirali. Dali su nam obje vile na raspolaganje. Koja vam je ljepša?”, zaključila je Mehun.


Komentari