‘IMALA SAM NAPADAJ’ Rozga vodi dvije bitke, opet je završila na policiji: ‘Utjerao mi je strah u kosti’

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Jelena Rozga ovih će dana proslaviti 25 godina blistave karijere, a upravo je toliko prošlo od njezinog prvog nastupa na Dori, nakon kojeg je postala članica grupe Magazin. Iako je pred kamerama uvijek nasmiješena i ljupka, pjevačica u svoja četiri zida vodi bitke koje su daleko od glamuroznih.

Naime, atraktivna Splićanka ima problema sa zdravljem, a kao da to nije dovoljno, uhodi ju muškarac.

Rozga je, naime, tjedniku Gloria ispričala kako se nosi s dugogodišnjim problemima sa štitnjačom, kao i tahikardijom, srčanom poremećaju koji joj je dijagnosticiran prije tri godine.

“Imala sam napadaj. Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio siječanj, a prethodna godina mi je bila iznimno naporna. Taj dan kad mi je dijagnosticirana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo te sam se prepala da ću se samo srušiti. Zadnje tri godine sam na terapiji beta blokatorima, a svaka tri mjeseca moram a na jedan dan nositi holter”, ispričala je pjevačica za Gloriju.

A zbog drugog problema, Rozga se lani obratila policiji. Priznala je kako joj je uhoda doista utjerala strah u kosti.

“Cijeli je postupak od kraja prošle godine u rukama nadležnih institucija. Postupila sam kao što bi i svaki građanin napravio na mome mjestu – prijavila ga”, otkrila je pjevačica.

Upitana žali li za vezom s glazbenikom Stjepanom Hauserom, spremno je odgovorila: “Volim reći da ono što je u prošlosti tamo pripada s razlogom pa tako ljude koji su dio moje prošlosti, kako privatne, tako i profesionalne, tamo i ostavim”.

A u skoroj budućnosti od pjevačice možemo očekivati novi hit koji je za nju, kao i mnoge dosad, napisao bračni par Huljić.


Komentari