IMA SE, MOŽE SE! Maja Šuput pokazala raskošan ormar, ovoliko cipela još niste vidjeli

Foto: Maja Šuput Instagram

Maja Šuput (41) veselo iščekuje prinovu koja bi trebala stići krajem ožujka. Dok sa suprugom Nenadom (41) čeka sinčića, zabavlja se preslagujući ormar sa zavidnom kolekcijom štikli.

Nakon što je uredila sobu za dijete čime se nekoliko puta pohvalila na Instagramu, sada se može posvetiti slatkom iščekivanju. Dan je kratila odjevena u svileni ogrtač, diveći se svojoj kolekciji visokih potpetica.

Foto: Maja Šuput Instagram

“A da se danas za promjenu pravim da idem na svirku ili da nisam super mega trudna pa da prošećem jednu od omiljenih cipelica koje čekaju nove dane???”, napisala je Maja u opisu objave. Kosu je zavezala u “kikice”, a pozirala je ispred svog ormara s bogatom kolekcijom na kojoj bi joj pozavidjela svaka ljubiteljica cipela.

“Ja sam u štiklama došla u bolnicu kad sam išla roditi, tako da ako noge nisu otečene i kralježnica ne boli, svakako prošeći”, napisala je jedna pratiteljica i potaknula Maju da i u trudnoći ne odustane od omiljenih štikli.

Maja je nedavno otkrila da je suzila izbor imena za bebu. Djetetu želi dati strano ime, a rekla je da u pripremi ima tri imena.

“Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže Nenad. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime da ga uvalim u probleme pa da mi cijeli život govori: ‘Jesi li morala?'”, ispričala je Maja za IN magazin.


Komentari