‘IMA DOBRU KUĆU I DOBRU PENZIJU’ Rasema iz ‘Ljubav je na selu’ pronašla svog savršenog muškarca

Foto: RTL/Press

Rasema Vladetić koju su gledatelji pred malim ekranima imali priliku upoznati u RTL-ovu showu ‘Ljubav je na selu’ napokon je pronašla ljubav. Prvotno kandidatkinja, a potom i farmerica, za RTL.hr pohvalila se kako je pronašla muškarca kakvog je, kaže, oduvijek tražila.

˝Kad smo se vidjeli, to je bilo to. Dugo smo razgovarali. Došao je s prijateljem, a kada je otišao u auto po darove, njegov prijatelj ispričao mi je sve o njemu, da je dobar čovjek˝, pojasnila je 66-godišnja Rasema koju je trenutni partner Petar tražio još otkad ju je prvi put vidio na televiziji.

Kako je pojasnila farmerica iz Donjeg Lapca, 66-godišnji Petar ju je 12. prosinca odveo kod sebe u Liku, a kako je naglasila, na taj najsretniji dan u njezinom životu, ondje je odlučila i ostati, u Ličkom Osiku.

Foto: RTL/Press

˝Ima dobru kuću i dobru penziju˝

˝Sve je kako sam i htjela: sposoban je za sve, nježan… Kakvog sam tražila, takvog sam i našla: ima dobru kuću, dobru penziju i najvažnije – dobru dušu˝, oduševljeno je opisala Rasema svog voljenog Petra. Posrećilo joj se i sa 91-godišnjom svekrvom za koju kaže da joj je kao druga majka, a ništa manje oduševljeni njezinim izborom nisu bili ni kćer i sin koji je u potpunosti podržavaju.

˝Došlo je vrijeme da budem sretna. Dugo sam godina sama… A nisam zahtjevna. Mogu biti kruha gladna, samo trebam pažnju i nježnost˝, zaključila je zaljubljena farmerica.


Komentari