IGOR POSLIJE RAZVODA OD SEVERINE JAVNO IZJAVLJUJE LJUBAV DRUGOJ: ‘Svaki dan joj recite da je volite’

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Pjevačica Severina i sportski menadžer Igor Kojić odnedavno više nisu u braku, a iako se na društvenim mrežama nije oglašavao povodom razvoda o kojemu je brujala cijela regija, Igor je jednoj ženi ipak posvetio posebnu objavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Igor Kojić (@igorkojic)

Naime, bivši Severinin suprug objavio je poruku nepoznatog autora na kojoj ćirilicom piše ˝Kada će Hristos da se spusti? Nedostaje mi mama˝, a onda je dodao i svoje misli. ˝Svako jutro kada se probudite recite vašoj majci da je volite. Sretan rođendan˝, napisao je Igor na svom Instagram profilu i tako majci Olji čestitao rođendan.

Foto: Instagram

Inače, prije nekoliko dana u srpskim se medijima pojavila priča kako je navodno upravo Olja Kojić bila kriva za razvod njezinog supruga i hrvatske pjevačice. Prema pisanju tamošnjih medija, svekrva je navodno optužila snahu da joj vara sina s crnogorskim mafijašem, a u jednom trenutku došlo je i do svađe na relaciji Olja – Severina. Pjevačica je navodno negirala takve optužbe te joj se nikako nije sviđalo što se Igorova majka miješa u njihov brak koji je u konačnici, nakon šest godina doživio i krah.


Komentari