Idilična obiteljska fotografija izazvala lavinu komentara: Dio korisnika napao Ellu, ali većina stala u njezinu obranu

Facebook/Ella Dvornik

Lijepo vrijeme mnoge ljude izvuče u prirodu, a posebno to jedva dočekaju roditelji koji svoju djecu napokon mogu pustiti da se istrče na nekoj livadi, dok oni uživaju u toplom i ugodnom vremenu. Tako je i poznata influencerica Ella Dvornik odlučila nedjelju provesti na otvorenom uživajući sa svojim suprugom Charlesom i kćerkicom Balie. Fotografiju idiličnog trenutka s piknika u prirodi objavila je i na Facebooku, a onda je kao i inače uslijedila lavina komentara, no ovaj put mnogi korisnici prozvali su Ellu zbog jedne stvari – čarapa!

Naime, na fotografiji su neki uočili kako su Elline čarape prljave zbog čega su joj se narugali u komentarima, ali većina je ipak stala u njenu obranu navodeći kako je to potpuno nebitno te da uopće nisu primjetili tu sitnicu dok nisu vidjeli u komentarima.

“Zaista dno dna od komentara. Nažalost Vi u ovoj divnoj slici punoj ljubavi i sreće i spokoja to nevidite. Vaš komentar govori o Vama, a ne o Ellinoj čarapi. Takve svi normalni ljudi imaju kada su na pikniku i ne samo čarape nego se i izujemo i trčimo bosi po travi. Jednom se živi, žalosno je da Vi svoj trošite na krive stvari”, stoji u jednom od komentara.

           


Komentari

loading...
-->