Idete na vjenčanje, a ne znate što obući? Donosimo vam pet najljepših haljina do 200kn!

Pixabay

Tko kaže da na ljetnim svadbama ne možete zablistati poput supermodela, a da pritom ne potrošite više stotina kuna? Mi smo vam odlučili skratit muke pri traženju. Izdvojili smo pet najljepših haljina do 200kn za ljetna vjenčanja.

  1. Obožavamo haljine u stilu seksi spavaćica. Svima pristaju, jednostavne su i lagane, a privlače pažnju. Naše misli pročitala je i Zara, pa je u svoju kolekciju uvrstila ovu predivnu haljinu za 179,90kn.
ZARA

2. Djevojke koje vole jednostavan kroj, profinjen, a ipak ženstven…ovo je haljina za vas! Prodaje se u više boja za svega 169,90kn u Reservedu. Nama se najviše svidjela boja breskve koja će posebno dobro izgledati na vama ako ste ‘uhvatili’ boje na moru. Dobre cipele, malo nakita i spremni ste za tulum do zore!

RESERVED

3. Počelo je sniženje na internetskim stranicama Asosa, a nama je za oko ‘zapela’ ova narančasta haljina. Trenutno se prodaje za 180kn, a nama se jako sviđa ova kombinacija topića i suknje.

ASOS

4. Ako vam se ne da mučiti s teškim haljinama koje ćete stalno povlačiti prema gore, ili će vam naramenice padati, imamo rješenje. Ružičasto je definitvno IN, a mi smo oduševljeni ovom haljinicom iz Mohita za 119kn.

MOHITO

5. Blijedo žuta haljina sa plavim cvjetićima asocira nas na vjenčanja na nekakvim livadama ili u šumama. Cvijet u kosi, sandalice i spremni ste za vjenčanje sestre, brata ili najbolje prijateljice. Lepršava je, stoga vam plesanje neće biti problem. Možete je pronaći u Stradivariusu, gdje se prodaje za 199kn.

STRADIVARIUS

 


Komentari