IDA PRESTER OSAM SATI ČEKALA NA GRANICI: ‘Ovo još nisam doživjela, sve trake pune, nema wc-a, nema dućana’

foto:promo

Pjevačica Ida Prester (43) nerijetko putem društvenih mreža dijeli dogodovštine iz svakodnevice, ali i vlastita stajališta i razmišljanja. Ne libi se pričati o manje lijepim stvarima, pa je ovog puta podjelila loše iskustvo s jučerašnjeg putovanja.

Prester se vraćala u Zagreb iz Beograda sa suprugom Ivanom Peševskim i sinovima Rokom i Rijom, a svoju objavu podjelila je na svom službenom Facebook profilu.

”Put iz Beograda za Zagreb, pun auto, s klincima. Ovo još nisam doživjela. Jučer smo na granici čekali točno 8 sati. Nemaš se gdje okrenuti ako odustaješ, sve trake pune, nema wc-a, nema dućana, djeca ko čimpanze u kavezu”, započela je Prester.

“Kad smo napokon dopuzali do srpske granice bilo je već 23:00, a skužili smo da ćemo morati čekati još barem tri sata dok ne prođemo i Hrvatsku, pa još tri sata vožnje do Zagreba. Samo smo okrenuli auto i vratili nazad. Danas probamo opet. Sa snijegom koji je napadao će sve bit još zabavnije. Držite fige”, dodala je pjevačica pa se osvrnula na svoju novu pjesmu.

“Moja pjesmica ‘Koliko još’ dobila je sasvim novi smisao. Ne puštajte mi je neko vrijeme”, poručila je obožavateljima.

Po svemu sudeći, pjevačici cvjetaju ruže na poslovnom i privatnom putu, a istaknula je i kako se sa siječanjskom depresijom bori upravo ”bojama”, pa je objavila fotografiju u šarolikom izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

 

 

 

 

Komentari