Ida Prester iskreno o potresnom iskustvu iz bolnice: ‘Nema gore stvari od bolesti djeteta‘

Izvor: Facebook

Glazbenica Ida Pester na svom Facebook profilu podijelila je traumatično iskustvo koje je doživjela sa sinom. Naime, Rio je prikliještio prste na vrata, zbog čega je hitno morao odstraniti nokat što je Idu kao majku itekako potreslo zbog boli koje je vidjela na svom sinu, no i natjeralo na razmišljanje.

“Zadnja 24 sata su me prilično protresla. Dijelim ovdje svoje lijepe momente, ali možda će nekom koristiti i ovo ružno iskustvo, ne bismo bili u ovoj situaciji da sam ovo negdje pročitala, a moglo je ispasti i puno gore. To je sve život, nisu samo ruže”, započela je Ida objavu.

“Naizgled sasvim bezazlena nezgoda. Rio nam je pred par dana ukliještio prstiće na vrata, u onom prokletom procijepu kod šarki- jedno od opasnijih mjesta u stanu za djecu, sad bi sva vrata iz kuće povadila.. Pocrvenilo je, pod noktom je već krenuo neki proces. Slali smo doktoru fotografije, kaže samo sušite na zraku i mazite jodom. Jučer ujutro zove nona (djeca su spavala kod nje jer sam ja imala kucni nastup) – prstić je malo požutio. Idemo hitno kod kirurgice, kirurgica se prima za glavu. Pa tko vam je rekao da to ne dirate? Trebali su antibiotici odmah! Mora se hitno odstraniti nokat, možda i drugi, i pročistiti. Želi to uraditi odmah, u lokalnoj anesteziji. Rio vrišti, ja padam u nesvijest. Kaže trebat će 5 ljudi da ga drži, bit će bolno svakako”, opisala je situaciju.

Zadnja 24 sata su me prilicno protresla. Dijelim ovdje svoje lijepe momente, ali mozda ce nekom koristiti i ovo ruzno…

Objavljuje Ida PresterNedjelja, 17. siječnja 2021.

 

“Takav strah nisam u životu osjetila.

‘Ma molim vas, može li totalna anestezija, nećemo ga moći savladati’, upitala je Ida doktoricu.

‘Može, ali to vam je puno skuplje’, odgovorila joj je liječnica, a Ida je bez oklijevanja pristala.

“Jedva smo našla termin u bolnici za danas ujutro, jučer mu izvadili krv, bris za covid. napatilo se dijete. cijelo vrijeme urlanje, nespavanje. i evo nas s dva nokta manje, a ja vjerojatno s 10 god više. Doktorica kaže – sva sreća što ste se odlučili za opću anesteziju, ovo je toliko duboko bilo da malenac fizički ne bi izdržao takvu bol, a jednom kad se otvori, nema nazad”, napisala je.

“I ja sad razmišljam, ovako slomljena i prepadnuta. Kako je roditeljima bolesne djece koji ovakve kalvarije proživljavaju non stop? Nema gore stvari od bolesti djeteta. Nema. Evo vam svi moji prsti, za jedan njegov da ga ne boli, ali ne može.
Sve je super, izrast će noktići, proći će ova traumica. A vi pazite na ta vrata, vrag ih odnio, a ako se što dogodi – ozbiljno se tom posvetite, nije zafrkancija uopće”, zaključila je Ida.


Komentari