I Severina dala podršku Zoranu Milanoviću: Evo što mu je još poručila

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Severina u zadnje vrijeme sasvim otvoreno iskazuje svoje političke stavove.

Tako se, podsjetimo, nedavno pojavila u zagrebačkom hotelu Esplanade na gala večeri, u organizaciji inicijative #spasime, na kojoj su se prikupljala sredstva za hitnu pomoć žrtvama obiteljskog nasilja.

Pjevačica se tada javljala na telefon te je nastupila, a istom je prilikom izjavila kako je i ona žrtva obiteljskog nasilja od strane bivšeg supruga Milana Popovića. Potom je pozirala sa suprugom Igorom Kojićem te je fotografije s ove večeri objavila na svom Instagram profilu.

Instagram

Sada je pak iskoristila ovu društvenu mrežu kako bi dala podršku novom hrvatskom predsjedniku Zoranu Milanoviću. Doduše, nije bila rječita u čestitci, ali ista je rekla sve.

Naime, u Instagramu  je objavila fotografiju s Milanovićeve inauguracije, preko koje je napisala: “Za pravednu Hrvatsku.” K tome je označila Milanovićev profil na Instagramu i dodala emotikon u obliku čaša za šampanjac.

Inače, Severina je svojedobno izjavila kako joj je Zoran Milanović najzgodniji političar, a ona nije prva starleta i pjevačica koja je ovako javno dala podršku nekom predsjedniku. Sjećate se slavne scene u kojoj glumica i pjevačica Marilyn Monroe 1962. pjeva “Sretan rođendan, gospodine predsjedniče” Johnu F. Kennedyju na proslavi njegovog 45. rođendana?


Komentari