I ONI SU ODABRALI IME ZA BEBU: U obitelj Veljača dolazi prinova, svi se raduju djevojčici

Foto: Instagram

Glumica Ana Vučak Veljača (34) odbrojava dane do dolaska prinove. Sa suprugom Ivanom očekuje djevojčicu.

Beba stiže na vrijeme za proslavu treće godišnjice braka. Tog sretnog trenutka Ana se prisjetila na Facebooku i objavila crno-bijelu fotografiju na kojoj je pokazala raskošnu vjenčanicu.

“Još uvijek vjerujem u bajke”, napisala je Ana u opisu objave. Nedavno je otkrila da je već spremna za dolazak prinove. Namjestila je dječju sobu, a spremna je i torba za bolnicu.

“Trudnoća za sada teče odlično, na tome sam stvarno zahvalna, nemam nikakvih tegoba. Pokretna sam, veseli me veliki trbuh i svaki pokret naše bebe. Kako se bliži termin sve sam uzbuđenija, zapravo jako se veselim vidjeti ju”, rekla je za Story.

Otkrila je i da nema strah od porođaja, ali da se nada da će suprug moći biti prisutan na porođaju, što je trenutno nemoguće zbog pandemije.

“Situacija je sada takva kakva je i jednostavno sam ju prihvatila da si olakšam i da si ne nabijam još dodatni stres. Nažalost trenutno još uvijek nema mogućnosti pratnje supruga na porođaju, ali nekako potajno se nadam da će se do mog porođaja situacija promijeniti na bolje i da će Ivan ipak moći biti prisutan. To je nešto što bismo oboje željeli. Porođaj doživljavam kao nešto prirodno i lijepo i zapravo se veselim tom iskustvu, nadam se samo da me neće zadnjih dana uhvatiti panika”, rekla je Ana.

Ime za djevojčicu je izabrala, ali odlučila zadržati za sebe.

“Jako nam je lijepo i nježno ime, a do njega smo došli ovog ljeta na Visu dok sam bila friško trudna i još nismo znali što nosim. Odluka je bila zajednička i brzopotezna, meni je palo na pamet, Ivanu se instantno svidjelo i znali smo odmah da je to to. Tako da smo u momentu kada smo saznali da nam dolazi curica već imali ime za nju”, ispričala je.


Komentari