‘I MAMA MOŽE IZGUBITI ŽIVCE, MORALA SAM PRESJEĆI’: Domaća glumica otišla na odmor bez djece pa poručila: ‘Vratila sam se kao nova žena’

Foto: Instagram

Koliko god nastojale u svakom trenutku biti dostupne i na usluzi svojim mališanima – i mamama treba odmor. I u tome nema ništa loše, dapače, samo mama kojoj su ˝napunjene baterije˝ može kvalitetno obavljati svoje majčinske dužnosti, a upravo to si je protekli tjedan priuštila domaća glumica, 39-godišnja Marijana Mikulić, ponosna mama trojice sinova – 12-godišnjeg Ivana, uskoro osmogodišnjeg Andrije i malenog Jakova koji će za koji dan proslaviti treći rođendan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

Kako je pojasnila u najnovijoj objavi na Instagramu, glumica je pet dana provela obilazeći s ekipom Pelješac i Korčulu gdje su degustirali lokalnu ponudu hrane i vina, a cjelokupni dojam njezinog odmora bez djece prenosimo u cijelosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

˝Tko mi je čuvao dicu? Njihov ćaća i naša teta Dara, Bog joj dao zdravlja. Dica su preživila, tata isto, a i teta Dara. Ja nisam jedna od THE super mama koje nikad ne daju ekrane, nikad umjetne šećere, i svoj život podređuju tome da dijete nikad ne zagrize kiflu iz pekare. Ali sam mama koja se satrala pokušavajući dati djeci svoj maksimum, i dala i više nego što može i zna, sebe stavila na dno ljestvice, i shvatila da nikad nije dosta, da se uvijek može više, da po nečijem tamo sudu uvijek to može bolje. Shvatila sam i da se mama može i potrošiti, izgubiti živce, postati mama kakva ne voli i ne želi biti, jer nema više snage ni energije, a djeci treba stalno još još, više… Pogotovo kad ih je više! Morala sam presjeći, odvažiti se, i dati sebi priliku da napunim baterije, i da pet dana budem samo sama sebi briga. Mislim da moj osmjeh govori više od tisuću riječi! Hvala divnoj ekipi s kojom sam uživala, degustirala, smijala se do suza, i vratila se doma kao nova žena˝, poručila je 39-godišnja glumica koju su u komentarima ispod objave podržale brojne mame. ˝Bravo ženo, tako treba˝, poručili su Marijani mnogi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)


Komentari