HVALI SE LUKSUZOM, RAČUNE NE PLAĆA: Maji Šuput opet prijeti ovrha, a poznat je i iznos dugovanja

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Pjevačica Maja Šuput ljeti uživa na raznim destinacijama, a s obzirom da se toliko dobro provodi sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom, zaboravila je ono najosnovnije- platiti račune.

Njezino se tako našlo na oglasnoj ploči Općinskog građanskog suda u Zagrebu, jer je zaboravila platiti režije. Kako doznaje 24 sata, radi se o računima za vodu u iznosu od 541,39 kuna. Zbog toga joj prijeti ovrha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 Ovo je treći put da se suočava s ovakvom neugodnosti, a svaki put je bila na putovanju što je pogodovalo zaboravnosti. Tako se zbog 366,15 kuna našla na oglasnoj ploči u lipnju. Također, nekoliko ljutitih suvlasnika zgrade u kojoj žive Tatarinovi, podnijeli su prijedlog o ovrsi zbog duga od 481,14 kuna. Tada je u pitanju bila pričuva. Pjevačica je spomenute dugove riješila nakon medijskih napisa, a ne sumnjamo da će tako biti i ovoga puta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Inače, u obiteljskoj idili uživala je do utorka u lučkom gradiću Marmaris gdje je Bloom proslavio svoj četvrti mjesec. Maja ne krije sreću što se ostvarila kao majka i često to naglašava.

“Snašli smo se odlično. Mislim da to ima veze s tim što smo oboje u zrelim godinama. Otkako smo beba i ja ušle u stan, atmosfera je idilična. Muž nas je dočekao u blistavom domu punom cvijeća, darova i upaljenih svijeća radi romantičnog ugođaja”, izjavila je jednom prilikom.


Komentari