Hrvatska Lutrija proslavila 45. rođendan na prepunom Zrinjevcu

Foto: PR

Velika rođendanska proslava Hrvatske Lutrije, kojom je obilježila dugih 45 godina postojanja i djelovanja, na zagrebački je Zrinjevac privukla mnoštvo posjetitelja i vjernih igrača. Događanje su moderirali Jelena Glišić i Joško Lokas, koji su okupljene vodili kroz bogat program. Nastup Soulfingersa rasplesao je goste koji su uživali u veseloj kombinaciji soul i funk melodija uz DJ-a u pauzama. Hrvatska Lutrija priredila je svim okupljenima odličnu zabavu i igre u kojima su svi dobivali.

Na samom početku, mladi bračni par Ivana i Dražen Dolić, koji su nedavno svojim uzvanicima za zahvalnicu uplatili kombinaciju Lota 7, imali su još jedan povod za slavlje. Hrvatskoj Lutriji njihova kreativna ideja bila je posebno simpatična te su im uručili poklon koje će dugo pamtiti – vaučer u vrijednosti od 30.000 kn za bračno putovanje iz snova. Ivana i Dražen oduševljeni su iznenađenjem koje nisu ni najmanje očekivali. Proslava je također završila s putovanjem budući da je izvučena sretna dobitnica u Igri sretnih brojeva i Branka Juraj sa suprugom će otputovati u Pariz zahvaljujući Hrvatskoj Lutriji.

 „Htjeli smo ovaj slavljenički niz proslaviti s našim vjernim igračicama i igračima na jednoj od najljepših zagrebačkih lokacija. Odlično vrijeme i još bolja zabava obilježili su današnji dan i drago nam je donositi sreću osvojenim nagradama našim vjernim igračima. Osim što 45 godina donosimo „Više od igre“ našim igračima, bitno je što dajemo uvijek kvalitetan doprinos društvu kroz razne korisne djelatnosti, uz uspješno poslovanje tvrtke i to je imperativ našeg djelovanja – baš kao što i slogan HL-a „Više od igre“ sugerira.“ – kazala je Ana Jazić, glasnogovornica i voditeljica Službe za korporativne komunikacije i DOP.

Hrvatska Lutrija lansirala je upravo i novu kampanju povodom 45 godina. Za kreativni koncept zadužena je agencija Real grupa uz kreativnog direktora Mara Pitarevića, koji stoji iza ove emocijama pune priče o radosti igranja koja nas prati kroz cijeli život. Uz Kabinet produkciju, redateljica Sonja Tarokić režirala je spot koji najbolje opisuje 45 godina Hrvatske Lutrije, a kroz priču nas vodi glas Željke Fattorini. Spot možete pogledati na Facebook stranici Hrvatske Lutrije.


Komentari

loading...