‘HRVATSKA JE OPLJAČKANA’ Društvene mreže se užarile nakon Mijinog ispadanja: ‘Ti si tako slatko ljudsko biće’

Mia Dimšić (Foto: Guliver Image/REUTERS/Yara Nardi)

Počeo je izbor za najbolju pjesmu Eurovizije, a hrvatska predstavnica Mia Dimšić u sinoćnjoj polufinalnoj večeri u Torinu nije izborila svoje mjesto u finalu. Pjesma “Guilty pleasure” očigledno nije pridobila publiku, a društvene mreže vrlo brzo su se užarile.

Pojedini Twitteraši smatraju da je Hrvatska “opljačkana”.

“Hrvatska, Danska, Austrija i Albanija su toliko opljačkane i dobili smo Moldaviju i Švicarsku u kvalifikacijama? Što su uopće stavili u vodu u Italiji da izazovu taj rezultat?”, pita se jedan gledatelj Eurosonga na Twitteru.

“Jel ova Mia Dimšić misli da je Taylor Swift ili nešto?”, upozorila je jedna Twitterašica na sličnost s američkom country zvijezdom.

“Mia Dimšić je tako slatko ljudsko biće, ali njena pjesma “Guilty Pleasure”… je zaista samo guilty pleasure. Pjesma se vrlo brzo ponavljala, a ni prijelaz s engleskog na hrvatski nije pomogao. Interpretativni ples bio je zbunjujući”, zaključak je Twitteraša.

Mia se na Instagramu posljednji put oglasila pozvavši gledatelje da glasuju za nju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mia (@miadimsic)

Nakon rezultata, brojni fanovi su joj pružili podršku:

“Hrvatska je opljačkana. Zaslužuješ biti u finalu!”, “Kako ova pjesma nije prošla?”, “Kakva pljačka, Bože”, “Mia je bila odlična! Bez obzira na neprolazak u finale, mi je jako volimo doma. Mia bravo!”, “Mia hvala ti na svom trudu koji si uložila, sreća ponovno nije bila na našoj strani, ali znamo da si se potrudila za nastup.”

Komentari