HRVATSKA IMA NOVU MISS UNIVERSE: Upoznajte predivnu 18-godišnju Barbaru Filipović

PR

Poseban BlessFood Cocktail povodom 20 godina Miss Universe Hrvatske.

Novoizabrana Miss Universe Hrvatske 2016. godine, Barbara Filipović, proslavila je titulu na BlessFood Cocktail partyju u Khala Lounge & Bar-u. Lijepa Barbara dobila je podršku i ostalih kandidatkinja kao i bivših Miss Universe Hrvatske koje su se zajedno zabavljale u prisustvu Vladimira i Marije Kraljević.

Službeni Cocktail Miss Universe Hrvatske ove godine dobio je novo ruho. U sklopu projekta BlessFood održan je donatorski koktel koji je okupio velik broj gostiju, a sve u svrhu pomoći humanitarnoj akciji Korak u život.

3

Odmah nakon izbora koji se održao u Kristalnoj dvorani Hotela Westin, osamnaestogodišnja Barbara Filipović pojavila se na svojoj prvoj ‘službenoj’ dužnosti u pratnji proglašene prve pratilje Paule Čaić koja je također ponijela i lentu Miss simpatičnosti te druge pratilje i Miss fotogeničnosti Marije Kljajić. Djevojke su proslavile titule na BlessFood Cocktailu uz dobru glazbu i velik broj gostiju koju su ih došli podržati.

1 (1)

2

Ovogodišnji izbor za Miss Universe Hrvatske, također je bio poseban zbog svoje 20. obljetnice. Izboru su prisustvovale i bivše nositeljice titule koje su se okupile na BlessFood Cocktailu i pridonijele cjelokupnoj atmosferi, a posebnu podršku dali su i Jacques Houdek te Nina Kraljić.

7

”Iznimno mi je drago što smo uspjeli kroz proslavu Barbarine titule Miss Universe Hrvatske pomoći i drugima. Ovaj trenutak je poseban i pamtiti će se još dugo vremena”, komentirao je Vladimir Kraljević, vlasnik licence za Miss Universe Hrvatske.

”Neizmjerno sam sretna i radosna na osvojenoj tituli. Prekrasno je biti večeras na BlessFood Cocktailu s ovim krasnim djevojkama u ovako ugodnoj atmosferi”, izjavila je novoizabrana Miss Universe Hrvatske 2016., Barbara Filipović.

9

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]BlessFood Cocktail kojeg karakterizira humanitarna nota, prikupljena sredstva donirat će akciji Korak u život koja osigurava stipendije za školovanje mladih ljudi koji moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji.[/box]


Komentari