HRVATIMA U IRSKOJ BESPLATNO DIJELE BURGERE: ’Volimo Hrvate, imamo divne uspomene’, dijaspora je spremna: ’Sad gledaj red’

Foto: Pixabay

Irski lanac restorana brze prehrane Nice Burger ovog tjedna pokrenuo je akciju kojom besplatnim hamburgerima časte Hrvate koji svoje državljanstvo moraju dokazati putovnicom.

Pokrenuli su naime “Nice Burger World Tour” u sklopu koje svakog tjedna odaberu neku od 80 zemalja te besplatnim burgerima časte njene doseljenike. Tvrde kako pravo na burger ostvaruju oni koji upišu e-mail adresu na koju Nice Burger šalje kod koji je potrebno pokazati djelatnicima jedne od ukupno tri lokacije u Dublinu. Pritom je potrebno pokazati putovnicu i “zapratiti” sam lanac restorana na društvenim mrežama.

Jedna osoba, pojašnjavaju, može dobiti jedan burger, a moguće je odabrati između hamburgera, cheeseburgera, pilećeg ili ribljeg burgera te vegansku verziju.

Ciaran Quigley iz Nice Burgera, za 24 sata, rekao je kako su otvoreni od četvrtka do nedjelje pa još uvijek tehnički nisu uslužili nikoga, no očekuju veliki odaziv. Osim toga, pozvali su sljedbenike da u objavi označe svakog Hrvata u Irskoj kojeg poznaju kako bi što više njih odlučilo doći.

“Jučer smo imali golem odaziv na naš poziv, pa se radujemo što će nam u narednim danima doći puno Hrvata. Volimo Hrvate! Surađivali smo s njima i imamo divne uspomene na njih”, zaključuje Quigley koji se nada kako će čitav susret prerasti u druženje koje će potom podijeliti na društvenim mrežama.

“Sad gledaj red”, napisali su neki od Hrvata u komentarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eatyard (@eatyard)

Komentari