HRT-ova VODITELJICA SE RAZVODI: Jedna od najljepših Hrvatica otkrila zašto je došlo do ljubavnog kraha

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Popularna HRT-ova voditeljica i bivša Miss Universe Jelena Lešić (35) razvodi se nakon tri godine braka od lošinjskog poduzetnika Krešimira Lešića (41). Jedna od najljepših Hrvatica otkrila je kako je do kraha došlo zbog života na dvjema lokacijama.

O ovoj odluci supružnici su dugo i detaljno razgovarali te su odluku donijeli zajedno. Objasnila je kako su im se dvije adrese u sedam godina braka činile kao prednost, no s vremenom su postale prepreka, piše Jutarnji.

Inače, par se vjenčao krajem 2018. godine u Zagrebu, a ceremonija se odvila u krugu malobrojnih uzvanika. Braku je prethodila dugogodišnja veza, a tada je govorila kako ju je Krešimir osvojio time što ju svaki dan nasmijava.

U istom je intervjuu Jelena otkrila da je prije Krešimira imala još jednu vezu. Njen je život, kaže, vrlo miran.


Na poslovnom planu situacija je gotovo kao iz bajke. NaHRT-u se pojavljuje u “Lotu”, vodi emisiju o automobilizmu “Auto Market” te lifestyle magazin “Klub 7”.

U međuvremenu Jelena je pronašla vremena i za obrazovanje pa je pohađala jedno visoko učilište u Zagrebu za pravo i financije gdje je završila dva smjera: Upravljanje ljudskim potencijalima i Menadžment financija.

Komentari