HRABRO RTL-OVO LICE Usprkos zdravstvenom stanju, Zoran Šprajc iznenadio pothvatom

(Foto: Instagram)

Zoran Šprajc, urednik i voditelj RTL-ovog Direkta, nemalo je iznenadio brojne pratitelje na društvenim mrežama svojim zadnjim pohodom. Naime, usprkos činjenici da je u proteklih osam godina prebolio dva infarkta, Šprajc se nije dao smesti nego se uputio pravac Velebita. Društvo mu je pravila supruga Lidija i prijatelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

 “Nije riječ o čuvenoj sceni iz Orkanskih visova kako ste mogli pomisliti po naslovnoj fotografiji, nego o kliktaju sreće što sam konačno ostvario davnu želju da Premužićevom stazom prošetam visinama sjevernog Velebita. Premužićeva je apsolutno najimpresivnija planinska staza za nas amatere male snage i još manje kondicije, ali svih 17 kilometara prvog dijela staze proći u manje od pet sati, to je rezultat na kojem bi mi pozavidjeli i mlađi umirovljenici”, napisao je Šprajc i pobliže pojasnio gdje se sve kretao.

„Nisam se penjao na obližnje vrhove jer sam se i ovako nagutao straha nad ponorima i liticama od pedeset metara dubine i visine, ali ima vremena, cijela mladost je još preda mnom. Ali ne bih ni ovo postigao bez vjerne družbe Prvog Pješačkog Društva, osnovanog u pizzeriji na samom vrelu Gacke, večer uoči uspona. Nakon nekoliko božanskih pizza s janjetinom, dimljenom piletinom, dimljenom pastrvom, češnjakom i Mozzarellom i Mont Blanc se činio manji od Žumberka. U povratku opet Gacka i pastrve na mlinarski i dva dana spavanja”, dodao je.

Komentari