Hologramski nastup u TLZP: Bojan Jambrošić nastupit će sam sa sobom

Iznenađenje i izazov sezone.

Četvrta epizoda hit showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ ove nedjelje donosi najveće iznenađenje sezone, a ujedno i najveći izazov za kandidate.

Riječ je o dvostrukoj transformaciji kroz najmoderniji tehnološki prikaz – hologram, a prvi koji će imati priliku to iskusiti bit će Bojan Jambrošić.  Naime, Bojanu je gljiva podarila dvije transformacije pa ćemo ga vidjeti i u ulozi Jacquesa Houdeka i Doris Dragović istovremeno!

Ne znam ni sam što mi je teže. Imam kratko vrijeme da napravim dva lika koja iznimno cijenim i koji su pjevački jako zahtjevna“, zabrinuto će Bojan čiju ćemo transformaciju u Doris vidjeti u hologramskom prikazu na pozornici, dok će se on fizički na pozornici pojaviti transformiran u Jacquesa.


Hoće li Bojan uspjeti u najboljem svjetlu dočarati duet Ima nešto u tome ostaje nam za vidjeti, a sve će to iz žirija budnim okom pratiti i sam Jacques Houdek kao gostujući član žirija.

Čekaju nas zanimljive transformacije

Ivanu Mišerić vidjet ćemo kao Annette iz poznatog francuskog dua Ottawan. Izvest će pjesmu Disco, a kaže, najteže će joj biti plesati i pjevati istovremeno: „Izgleda dosta nepovezano, ali mislim da ona zna što radi, ali da ja neću znati što radim“, dodala je Ivana.

Nakon transformacije u Danijelu Martinović, Marija Rotha ove nedjelje očekuje nešto sasvim suprotno – transformacija u Axla Rosea iz hard rock sastava Guns N’ Roses.

„Drago mi je zato što ja nisam nikad slušao Gunse i upravo iz toga razloga sam bio sretan“, priznao je Mario koji će nastupiti s pjesmom Paradise City te zaključio: „On pojede cijeli stadion! Totalno drugi karakter!“

Ana Gruica veseli se postati Katy Perry: „Mislim da bi to moglo biti dobro! Malo je karikaturica pa se može s tim i poigrati“, izjavila je Ana priznavši kako je vječna tinejdžerica, a hoće li joj pjesma Last Friday Night dobro sjesti, ostaje nam za vidjeti.

U četvrtoj epizodi vidjet ćemo još i Dalibora Petka kao pjevača grupe Prljavo kazalište, Miju Anočić Valentić kao Fergie iz grupe Black Eyed Peas, dok će se Nives Celzijus transformirati u Zvonka Bogdana, a Daniel Bilić postat će Nives Celzijus!

>>> Zvijezda 90-ih: U showu TLZP svi se zapitali kamo je nestao Ilan Kabiljo, evo gdje je danas!

>>> Ponovo napali Gruicu: ‘Nives je za tebe institucija, nemaš ni trunku talenta’

>>> Nives Celzijus: ‘Nakon ovog nikad više neću naći dečka’

>>> Gruica odgovorila hejterima: ‘Dok vi uživate na Vašim kaučima, mi naporno vježbamo kako bismo Vas zabavili i iduće nedjelje’

Komentari