HOĆE LI ZASJENITI MARIJANU BATINIĆ? Zvijezda ‘Savršenog’ je nova voditeljica emisije ‘Ljubav je na selu’

Foto: Instagram/Kolaž

Slavonka Anita Martinović (37) publici se predstavila u emisiji ‘Gospodin Savršeni’. Pokušala je pronaći ljubav, no sada je njoj dopala uloga spajanja srca. Anita je nova voditeljica popularne emisije “Ljubav je na selu”. Istaknula je kako su joj snimanja s lakoćom prošla zahvljajujući dobroj atmosferi na setu.

“Sve je bilo strašno uzbudljivo, novo i potpuno drugačije nego kad si kandidat u nekoj emisiji. Najveća mi je želja bila pomoći kandidatima da se što lakše snađu i opuste jer sam i sama, kao kandidatkinja, bila u sličnoj situaciji te sam, na neki način, pokušala unijeti duh i ideju koja je prethodno zamišljena u emisiji”, ispričala je Anita za RTL.

Foto: Instagram

Tvrdi kako je svjesna da je voditeljica Marijana Batinić (40) u puno sezona showa odrađivala sjajan posao te kako će sada gledateljima ovo biti promjena. Nada se kako će publika i kandidati biti blagi te joj pružiti priliku.

Anita dolazi iz mjesta Gundinci u okolici Slavonskog Broda, no već 22 godine živi u Zagrebu. S obzirom na to da je odrasla na selu, Anita priznaje kako bi se mogla uspješno poistovjetiti s farmerima. Vjeruje kako se prava ljubav može roditi pred kamerama.

“Najljepši dio cijele priče svakako mi je sama komunikacija i interakcija s kandidatima. Uspjela sam se s njima povezati i na emotivnoj razini jer i sama znam što znači sanjati o voljenoj osobi”, zaključila je Anita.


Komentari